Julekalender 2015 // 4. december

For lidt over en måned siden testede jeg de nye The Only 1 læbestifter fra Rimmel og blev hurtigt glad for dem. Derfor er det mig en stor fornøjelse at kunne afsløre, at der bag dagens låge i julekalenderen gemmer sig ikke bare én, men fire The Only 1 læbestifter i farverne Best Of The Best, Easy Does It, Cheeky Coral og It’s A Keeper. Du kan læse min anmeldelse af læbestifterne i indlægget her, hvor der også er swatches af tre af farverne.

giveaway_rimmel-2

For at være med i lodtrækningen skal du udfylde felterne nedenfor. Vinderen vil blive kontaktet direkte via mail og bliver annonceret her på bloggen når den næste låge åbnes.

Held og lykke.

Vinderen af Depend gavesættet blev Lise og vinderen af OGX Coconut Milk serien blev Dana Cotong. Begge vindere har fået direkte besked via mail.

  1. karina sørensen

    Virkelig virkelig den smule gave og tanke fra dig . Jeg ønsker mig af hele mit hjerte en ny smuk læbestift, helst en i de lidt brune farver fordi jeg er ægte rødhåret mørk kobber rød. Kæmpe knus og tanker herfra RIBE. Jeg krydser alt hvad der krydses kan og håber virkeligt inderligt heldet også snart kan ramme mig. Mange knus karina.

    Svar
  2. karina sørensen

    Der skulle stå virkelig virkelig den smukkeste gave og tanke fra dig . Undskyld mange gange fejlen

    Svar