NYX Cosmetics er kommet til Danmark

At tilbringe sin torsdag eftermiddag med god musik, mini-makeovers og goodiesbags, lyder da ikke helt ringe. I anledningen af at NYX Cosmetics er landet i Danmark (og et kæmpestort YAY og TAK for det), holder de fest fra klokken 17 i dag, ude i Field’s. Hvis ikke du kender NYX i forvejen, kan jeg anbefale dig at tage en tur ud til festen og se om du kan få fingrene i én af de 200 goodebags der deles ud. Deres produkter er et prøv værd — NYX laver mange gode produkter og til en meget fair pris.

Jeg er selv glad for deres Soft Matte Lip Creams (flydende læbestifter), Jumbo Eye Pencils og Eyeshadow Base, så dem skal jeg uden tvivl have købt lidt af. Og så glæder mig som et lille barn til at få kigget næremere på resten sagerne — særligt de nye Prismatic øjenskygger og Strobe Of Genius paletten.

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.