Quiz: Hvilken forårskollektion skal du købe?

Det har stået lidt stille med quizzerne i et stykke tid, men nu har jeg fået en masse gode ideer og der vil de næste mange søndage komme en ny quiz her på bloggen. De vil teste din viden om hudpleje, se hvor godt du kender dine makeupmærker og -produkter, samt meget andet. Quizzen jeg har lagt op i dag handler om forårskollektioner og hvilken en der passer bedst til din stil. Du kan finde quizzen lige her.

Fremover skal du blot klikke på ‘test dig selv’ oppe i menu, så vil du kunne se hele listen af quizzer og der kommer som sagt en ny hver søndag.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.