Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil: Endelig en eye liner der holder distancen

Indlægget er sponsoreret ved at firmaet har sendt mig produktet

Nogle gange er jeg så heldig at prøve et produkt som er løsningen på et problem jeg har haft i årevis. Sådan et produkt er de nye 24/7 Waterline Eye Pencils fra Urban Decay, for jeg elsker at bruge eye liner på den våde kant af øjet, men er dog knap så vild med slutresultatet. Det ser brandgodt ud når den lige er lagt, men efter et par timer forsvinder eye lineren fra den våde kant og sætter sig under øjet og i øjenkrogen. Nogle holder selvfølgelig bedre end andre, men de giver alle pandaøjne efter nogle timer.

De nye eye liners har fået et par dårlige anmeldelser med på vejen (f. eks. hos Temptalia), men det er på ingen måde den oplevelse jeg har haft med dem. Jeg har brugt 24/7 Waterline Eye Pencil adskillige gange den seneste måned og er meget imponeret. Jeg spidser den let inden jeg kommer den på om morgenen, så farven glider let og så sidder den der stadig sidst på dagen — endda nogle gange hen ad aftenen. Den er ikke helt så intens i farven, men den er der. Det mest fantastiske er dog, at den mængde der forsvinder, bare forsvinder. Der sidder ikke eye liner i øjenkrogen eller under øjet — det forsvinder bare. 

24/7 Waterline Eye Pencil findes i fem farver:

  • Legend (sort)
  • Mood (grå)
  • Rail (brun)
  • Street (grøn)
  • Push (blå)

Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil kan findes lige her og koster 140 kroner stykket

  1. Nyheder fra Urban Decay (forår/sommer 2016) - EvaK.dk

    […] Decay lancerede i slutningen af 2015 deres nye 24/7 Waterline Eye Pencils og nu kommer den farve jeg følte manglede. En nude eye liner. Walk Of Shame er perfekt til den […]

    Svar