7 must-haves fra Kat von D

Et i et par måneder har vi kunnet nyde Shade+Light Contour paletten og om lidt rammer resten af sortimentet Sephoras butikker. Det skal selvfølgelig fejres. Det vil jeg gøre ved at vise jer de produkter jeg prøvede til eventet som jeg ikke har kunnet ryste ud af hovedet. De syv produkter som står øverst på min Kat von D-ønskeliste er:

 1. Shade+Light Eye Contour Palette (375 kroner) så jeg makeup artisten Erik Soto bruge til eventet og jeg var helt solgt. Du kan nærmest ændre hele din øjenform ved hjælp af denne palette og så er den både smuk alene, men også sammen med andre øjenskygger for at give looket lidt farve.
 2. Everlasting Liquid Lipsticks (170 kroner) er ét af de produkter Kat von D er mest kendt for og det er ikke uden grund. Farverne er smukke (sortimentet indeholder både klassiske og meget unikke farver) og holdbarheden, samt pigmentering er helt i top. Jeg vil have dem alle, men til at starte med tager jeg Vampira, Bow n Arrow og Echo.
 3. Ink Liners (170 kroner) findes både i klassisk sort, brun og mørke blå, men der er også mere utraditionelle farver som hvid, lyseblå og grøn. Jeg var meget imponeret over hvor let de dækkede — selv den hvide Neruda dækkede på min mørke hud i et enkelt strøg.
 4. Lock-it Tattoo Foundation (280 kroner) bliver jeg nødt til at prøve på grund af den høje dækkeevne (så Erik Soto dække en tatovering med den).
 5. Metal Crush Eyeshadows (170 kroner) kommer i 11 forskellige farver og de er alle superpigmenterede (og jeg mener super!), samt findes i et væld af skønne farver. Mine første øjenskygger skal være den lilla Danzig og Thunderstruck som er den smukkeste highlighter.
 6. Lock-it Tattoo Concealer (200 kroner) skal prøves, da jeg dagligt kæmper med mørke rander. Denne concealer dækker alt (ligesom hendes foundation) og skulle eftersigende ikke sætte sig i linjerne eller kage.
 7. Monarch Eyeshadow Palette (360 kroner) har længe været på min ønskeliste og den er kun rykket højere op på listen, efter jeg mærkede den på egen krop. Skyggerne har en blød og lækker konsistens og pigmenteringen er helt i top.

Nå, men der fik jeg lige mentalt-shoppet for knap 2500 kroner. Jeg er dog sikker på det vil være penge godt givet ud, for Kat von D går ikke på kompromis med kvaliteten. De produkter jeg allerede har og dem jeg legede med til eventet, er der i hvert fald ikke en finger at sætte på.

Psssst… Der er pre-sale på lørdag (13. februar), hvor de første 400 der køber et Kat von D produkt får udleveret et armbånd. Det armbånd giver dig 1 gave, 1 autograf og 1 foto med Kat von D, når hun besøger Sephora den 18. februar.

 1. Annette

  Ihhh det er lækkerier! Jeg har Monarch paletten, super lækre farver og kvalitet. Vil sige Ink linerne imponerer mig ikke……… Og så har jeg Lolita liquid lipstick, men mine læber er tørre året rundt, så……… det var vist et impulskøb;-))

  Svar
  • EvaK

   Ja, tørre læber og flydende læbestifter er sjældent et godt match ;)

   Svar
 2. Leahsephira

  Uuuhh glæder mig til at få fingre i lidt flere ting og sager fra Kat Von D :) Jeg vil gerne have fat i Monarch også. Jeg har Innerstellar paletten og jeg ELSKER den. Den er så fantastisk og har samme skønne pigment som hendes andre paletter :) Jeg har hendes liquid lipsticks i lolita og outlaw (tror jeg den hedder). Jeg elsker dem, dog skal man ikke have mega tørre læber (som Annette nævner) for så er de bare ikke gode :D Jeg vil gerne have fingre i Bow & Arrow + et par andre.

  -LS
  http://www.sephira.dk

  Svar
  • EvaK

   Ja, shoppinglisten bliver hurtigt lang – og det bliver sikkert et helvede i Sephora på lørdag :D

   Svar
 3. Mathilde

  hvor kan man købe shade + light eye palleten i dk?

  Svar