Månedens ønsker // Februar 2016

  1. Den nye Hangover Replenishing Face Primer fra Too Faced gav jeg et prøv (på hånden), da jeg var til event for Sephoras forårslanceringer. Jeg har tænkt på den lige siden. Primeren er fugtgivende og nærende, og så giver en en fin og glat overflade.
  2. Jeg har endnu ikke fået prøvet de nye Retro Matte Liquid Lipsticks fra MAC, men det skal ske snart og jeg vil kaste mig ud i hot pink (Personal Statement) og dyb lilla (High Drama).
  3. Koreansk hudpleje er noget jeg længe har villet begive mig ud i, da de er lysår foran os. Særligt sheet-masks (stofmasker) er populære og jeg ønsker mig disse Skin Clinic Masks fra Innisfree med hyaluronsyre.
  4. Godt nok har jeg allerede seks på vej, men jeg må og skal have flere Velour Liquid Lipsticks fra Jeffree Star. Den 12. kommer der nogle af de udsolgte farver på lager igen og jeg drømmer om farverne Dominatrix og Masochist.
  5. Snail Recovery Gel Cream fra Mizon skulle eftersigende være det rene mirakel på tube, så den har jeg faktisk allerede klikket hjem fra Korea. Den kommer i helt sikkert til at høre mere om senere.
  6. Det er ved at være længe (endda flere år) siden jeg opdagede makeupbørsterne fra Artis. Jeg opgav det dog fordi de koster en mindre formue og kunne på daværende tidspunkt kun købes i USA (hej, Told & Skat). For nylig poppede der så en video op på Facebook, hvor en kvinde brugte den lille runde (Circle 1) til at påføre flydende læbestift med og efterfølgende brugte den lille flade (Linear 1) til at tegne op med concealer rundt om læberne for at opnå en skarpere kant. Jeg er solgt — også selvom det kommer til at koste mig 500 kroner.