Urban Decay NAKED Smoky øjenskyggepalette

Dette er den fjerde i rækken af NAKED paletterne fra Urban Decay og et must-have, hvis du kan lide at sætte fokus på øjnene med mørke farver. NAKED Smoky indeholder 12 øjenskygger, med både matte, satin, shimmer finish — og en enkelt glitter. Farverne er holdt neutrale i sort, brun, grå og nude, plus et par i lilla.

Som altid, er pigmenteringen i Urban Decays øjenskygger formidabel. Alle 12 øjenskygger afgiver let farve og tones ligeså let ud. Armor har dog (grundet glitteret) tendens til at drysse, hvilket er ærgeligt da det er en smuk farve. Øjenskyggerne har en god holdbarhed og med Urban Decays Primer Potion under, holder skyggerne hele dagen og aftenen med.
urban_decay_naked_smoky_2
urban_decay_naked_smoky_swatch_1
urban_decay_naked_smoky_swatch_2
Jeg er en old school pige og kalder kun smokey eyes smokey, hvis det er de originale af slagsen. Farverne du kan inkludere i det “ægte” smokey eye er: sort, grå, brun — og de to sidstnævnte bruges udelukkende til at skabe en blødere overgang fra sort til ‘hud’. Dog vil jeg ikke klandre Urban Decay for, at bruge lilla og andre farver i paletten — for en sort/brun/grå øjenskyggepaletter, er ikke særlig spændende.

Jeg synes ikke paletten er ligeså alsidig som de tre forgængere, f. eks. lægger den ikke just op til en stille og rolig hverdagsmakeup. Til gengæld gør den det den skal kunne, rigtig godt. NAKED Smoky giver dig muligheden for at lege og eksperimentere med dit smokey eye, så du kan holde dig til klassisk look, men variere farverne.

9 0

Urban Decay NAKED Smoky paletten koster 385 kroner og kan findes lige her.

 

  1. Emma

    Hej Eva. Jeg har selv lige købt paletten, og kan vildt godt tænke mig at se et look (fest look) med farverne. Hvis du har tid og lyst kunne en video tutorial være så fedt!
    Tak for en fantastisk blog! :)

    Svar