Uundværlige neglelakker // Forår 2016

Øverst fra venstre: Art Basil fra Vinylux // Humidi-tea fra OPI // Spring Sister fra Depend 7 Day // Let Me Bayou A Drink fra OPI // Off Tropic fra essie

Nederst fra venstre: I’m Sooo Swamped fra OPI // Peace Green fra YSL // Untitled Bronze fra Vinylux // Sunrise Trip fra Chanel // Bleuette fra Dior // Puddle Jump fra Depend 7 Day

Foråret er snart over os (håber jeg) og derfor er det blevet tid til en omgang ‘Uundværlige neglelakker’. Denne sæsons hotteste farve er grøn. Det ses også tydeligt, når man kigger på de 11 lakker jeg har udvalgt. Grøn er umiddelbart ikke min favoritfarve (selvom jeg ejer overraskende mange af dem), men de forskellige brands har alt fra dybe og mørke grønne til pastelgrøn til mosgrøn, så der er en grøn til alle.
Det var en smule svært at finde rigtig gode farver, som ikke ligner noget de fleste ligger inde med i forvejen. Jeg har fuld forståelse for det kan være svært at genopfinde den dybe tallerken flere gange årligt, men der er altså grænser for hvor mange koralfarvede neglelakker en pige har brug for. Jeg jeg håber på lidt mere opfindsomhed i sommerkollektionerne.

Hvilke lakker skal du have denne sæson?

 1. Nanna

  Wow, den fra YSL er flot! Og sikkert også hammer dyr…

  Nanna // http://www.bottledindenmark.com

  Svar
  • EvaK

   Mener YSL lakkerne koster omkring 190 kroner, så de er ikke helt billige ;)

   Svar
 2. Louise

  Jeg er ret vild med CND’s irreverent rose som er med i deres forårskollektion :-)

  Svar
 3. Leahsephira

  Jeg stod faktisk i sidste uge med chanel’s Sunrise Trip og tænkte ‘hmmm den er sgu da egentlig meget pæn’. Men skal lige bruge penge på Kat von D i denne måned istedet :P Men den er ihvertfald på listen, også et par andre fra Dior :D

  Svar
  • EvaK

   Jeg prøver også at begrænse mig lidt, indtil der er shoppet lidt KvD – det er bare svært :D

   Svar