3 gode råd til smukke krøller + favoritprodukter

Naturlige krøller er både en velsignelse og en forbandelse. De kan være smukke, når de opfører sig pænt, men nogle dage er de kropumulige og eneste mulighed er en opsætning. Gennem mange års afprøvning af forskellige produkter og teknikker, har jeg endelig fundet en rutine der sikrer mig perfekte krøller hver dag.

3 hurtige råd til at få styr på krøllerne

 1. Én af de bedste ting jeg har ændret ved min hårrutine er, at minimere antallet af hårvaske. Jo oftere det vaskes, jo mere tørt bliver det og det er i sidste ende lig med kruset og glansløst hår. Jeg gør dagligt håret vådt, for at samle krøllerne pænt, men nøjes med at vaske håret en enkelt gang om ugen — altid med sulfat-fri shampoo for at undgå udtørring.
 2. At bruge en hårtørrer af god kvalitet sammen med en diffuser (jeg bruger ghd Air), har ligeledes gjort en verden til forskel. Jeg lader håret lufttørre indtil det er cirka 85% tørt, vender hovedet nedad og forsigtigt bruger diffuseren til at krøllet håret op. Resultatet er spændstige krøller der holder hele dagen.
 3. Det kræver både tid og produkter, at få krøllerne til at spille. Fugt, fugt, fugt — hver dag — og ugentlige hårkure er vejen frem. Når håret er håndklædetørt bruger jeg et serum eller gel til at samle krøllerne, samt en creme til at give fugt og varmebeskyttelse. Efter det er tørret sprayer jeg med en olie for ekstra fugt og glans.

 

Favoritter
Det kan være svært, at finde hårprodukter der samler krøllerne og giver rigeligt med fugt, samtidig med de ikke tynger håret eller gør det stift. Jeg har været et utal af produkter i gennem siden teenageårene og nedenfor kan du se nogle af mine topfavoritter.
hits_til_kroller

 1. Stuhr BB Spray Leave In (79,95 kroner)
 2. Elvital Extraordinary Oil-in-cream (39,95 kroner)
 3. Kérastase Curl Fever (229 kroner)
 4. OGX Coconut Oil (89,95 kroner)
 5. Kérastase Masquintense (310 kroner)
 6. John Frieda Frizz Ease Serum (129 kroner)
 1. Johanne

  Nu er jeg selv den heldige ejer af helt fladt hår, som aldrig vil noget. Men den Kérastase maske er jo fantastisk!
  Havde den for et par år siden og savner den stadigvæk! :-)

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Svar
  • EvaK

   Det er den nemlig! Den findes også i to versioner, så man kan bruge den uanset hårtype :)

   Svar