Missha Pure Source Cell Sheet Masker

Et af mine første beautykøb fra Korea, var seks styks Pure Source Cell sheet masker fra Missha. Nu er de afprøvet og det er tid til at ytre et par ord om min oplevelse med maskerne.

Pure Source Cell maskerne kommer i, intet mindre end, femten forskellige varianter. Jeg valgte Shea Butter og Acai Berry, da jeg primært gik efter noget fugtgivende og nærende. Maskerne er badet i produkt, de er sjaskvåde. Derfor skal du være forsigtig, når de tages ud af pakken (første gang endte halvdelen af væsken på mit gulv). Pasformen på maskerne er en smule lille, så der skal arbejdes lidt for at få den placeret så hullerne til øjne, næse og mund passer.
Shea Butter masken skulle give fugt og næring, hvor Acai Berry masken blødgører og nærer huden. Jeg har overhovedet ikke kunne mærke forskel på, om jeg brugte den ene eller den anden. Selvfølgelig minder effekterne om hinanden, men jeg havde alligevel forventet det kunne føles om det var Shea Butter eller Acai Berry der var i brug. Begge masker er meget kølige mens de er på og huden føles frisk, blød og boostet med fugt, når de 15-20 minutter er gået.

Desværre synes jeg ikke effekten af maskerne holder særlig længe. Morgenen efter er huden stadig blød, men allerede om aftenen føles den igen som den gjorde før masken blev brugt. Det er ikke godt nok. Især ikke hvis jeg sammenligner dem med min maske fra Innisfree, hvor effekten holder i 3-4 dage.

Heldigvis koster maskerne kun ca. 24 kroner for tre styk, så det er ikke mange penge spildt. Prisen er også eneste årsag til, jeg kunne finde på, at give et par af de andre varianter et forsøg. Jeg kommer helt sikkert ikke til at genkøbe hverken Shea Butter eller Acai Berry. Med alle de (gode) fugtmasker der findes på markedet, er det spild af krudt, at bruge disse.

Missha Pure Source Cell Sheet maskerne kan findes her

 1. Karina

  Hej Eva
  Tillader mig lige at spørge, selvom det intet har med dagens indlæg at gøre ;-)

  Ved du benytter dig af dermaroller…. Står selv og skal købe en til ansigtet og er lidt i tvivl om nålelængden.. Om man skal vælge 0,2 eller 0,5… .? Ønsker at afhjælpe både fine linjer og nogle pigmentpletter jeg gerne så blive mindre., og ønsker samtidig mere glød og fasthed ;-)

  Kunne du mon give et par ord med på vejen?

  Mange hilsner fra Karina

  Svar
  • EvaK

   Hej Karina
   Jeg vælger nålestørrelsen udfra hudtype og -tilstand. Har du en sart/tynd/reaktiv hud ville jeg bruge 0,2-0,25, ellers kan du sagtens bruge 0,5. Det produkt du putter på efterfølgende, betyder også meget for resultatet. På mig har nålerullen en opstrammende effekt, samt mindskning af fine linjer – har ikke set den store forskel ifht pigmentering/glød. Derfor bruger jeg et serum der giver ensarter huden og tilsammen giver det mig alle de ting du nævner :)
   Kh
   Eva

   Svar
 2. Eva elsker: Innisfree Skin Clinic Mask og Hydro Gel Mask - EvaK.dk

  […] ved maskerne er, at jeg tydeligt kan mærke forskel på, hvilken jeg har brugt. Ikke ligesom med Missha maskerne, hvor det hele føltes ens (og ligegyldigt). Hyaluronic Acid masken pumper huden op med fugt og det […]

  Svar