Tonymoly Egg Pore Blackhead Steam Balm og Tightening Cooling Pack

Produkterne er tilsendt af firmaet

Tonymoly produkterne er netop kommet på hylderne i de danske Sephora butikker og det betyder du snart har mulighed for at afprøve deres populære Egg Pore serie. Egg Pore serien består af fire forskellige produkter: Blackhead Steam Balm, Tightening Cooling Pack, Smooth Balm og Nose Pack.

Blackhead Steam Balm
Dette er en blanding af en balm og en gel, tilsat en en lille mængde granulater. I krukken har produktet en slimet konsistens og er næsten gennemsigtig. Den bruges således, at man tager en klat produkt i ansigtet og masserer den ind i huden i fem minutter. Under massagen transformerer balmen sig om til en hvid creme og bliver varm. Steam Balm skulle åbne huden ligesom ved dampning under en facial og fjerne hudorme.
Efter du har masseret produktet ind i fem minutter, skylles det grundigt af og huden duppes tør.

tonymoly_egg_pore_2

Tightening Cooling Pack
Denne maske er meget interessant. Konsistensen minder om en fast flødebolleskum — luftig og hullet — og jeg kan høre masken knitre, når jeg åbner den. Masken påføres i et meget tyndt lag og skal sidde på i 10-15 minutter. Den er meget kølig og frisk i de første par minutter, hvilket giver et skønt sus i huden efter varmen fra Steam Balm. Tørretiden er utrolig kort, så der går ikke længe før du knap nok kan tale eller noget andet der kræver bevægelse af ansigtet.
Når virketiden er gået, vaskes masken grundigt af og der følges efter med den afsluttende pleje (serum/creme).

tonymoly_egg_pore_3

Oplevelsen
Da jeg først åbnede “æggene”, blev jeg en smule skuffet. Indpakningen er relativt stor, men mængden af produkt er lille (30 gram i hver). Jeg fandt dog hurtigt ud af, at man kommer langt med en lille smule produkt. Derudover skal produkterne kun bruges 1-2 gange om ugen, så jeg vil skyde på der er nok til et par måneder.
At Steam Balm ligefrem skulle fjerne komedonerne vil jeg ikke give ret i, men den mindsker risikoen for tilstopninger og sætter godt gang i cirkulationen. Huden bliver meget blød, strukturen forfines og huden ser frisk ud efter brug. Min hud bliver en smule dehydreret efter Tightening Cooling Pack har været på og derfor bruger jeg den kun på de fedtede områder (benytter mig af multimasking teknikken).

tonymoly_egg_pore_4

Konklussion
Udover, at jeg er glad for de synlige resultater, er jeg også vild med vekslingen mellem varm og kold. Det føles lidt som en god gang træning, efterfulgt af et koldt bad — bare på huden. Jeg kunne sagtens se mig selv anskaffe et nyt sæt når dette er brugt op. Især en hud med synlige porer, en fedtet hud og/eller en hud med tendens til tilstopninger vil få glæde af kombinationen af Steam Balm og Tightening Cooling Pack.

Tonymoly Egg Pore serien kan findes i Sephora fra uge 17 og koster 130 kroner per æg