Luksus vs Budget: Body Oil Mist

Produkterne er tilsendt af firmaet

Jeg har ekstremt tør hud på min underben og derfor bruger jeg olie på dem — året rundt. Mine favoritolier er dem på spray, da de er hurtige at bruge og man slipper for at fedte flaske og hænder for meget ind. Over de seneste par måneder har jeg vekslet lidt mellem to forskellige body oil mists, hvor den ene koster 290 kroner og den anden 49,95 kroner. Det er lidt af en prisforskel og de passer derfor perfekt til en omgang ‘luksus vs budget’.

Elizabeth Arden Eight Hour All Over Miracle Oil (290 kroner for 100 ml)
Miracle Oil har en frisk duft af blomster og citrus, som forsvinder gradvist over en times tid. Det er en meget behagelig duft og faktisk ville jeg ønske den holdte længere. Olien indeholder blandt andet oliven-, avokado- og vindruekerneolie, samt vitamin E. Emballagen er pæn og flasken ligger godt i hånden, når olien skal påføres.
Miracle Oil absorberes ikke helt så hurtigt som jeg kunne ønske. Jeg er nødt til at vente 10-15 minutter med at tage tøjet på, så jeg ikke fedter tøjet ind. Til gengæld holder fugten længe med denne olie. Når jeg går i seng om aftenen, er kroppen stadig blød og lækker. Det er først morgenen efter jeg kan se, særligt benene, trænger til fugt igen.

Garnier Respons Body Mythic Olive Dry Oil (49,95 kroner for 150 ml)
Mythic Olive Dry Oil indeholder blandt andet vanilje, sandeltræ og orkidé, hvilket giver den en let sødlig duft der holder i et par timer. På ingredienslisten finder du kokosolie, olivenolie og kamille. Den dråbeformede flaske ligger godt i hånden, men er desværre ikke videre pæn. Det er i hvert fald ikke den type emballage jeg stiller på badeværelseshylden med stolthed.
I og med det er en tørolie, trænger den hurtigt ind i huden og man behøver ikke vente med tøjet om morgenen. Det er et stort plus for mig, da jeg ofte har travlt med at få gjort mig klar til at komme ud af døren. Fugten fra olien holder hele dagen, men af og til har jeg behov for at påføre en smule på de tørreste områder, inden jeg er gået i seng. Det er dog ikke en dealbreaker for mig, da olien som sagt trænger hurtigt ind og det kun koster mig et ekstra minut eller to.

Og vinderen er…
Jeg kunne muligvis godt argumentere for, at Elizabeth Ardens Miracle Oil blev vinderen, fordi fugten holder lidt længere end Garnier Respons’ Mythic Olive og emballagen er mere luksuriøs (læs: køn at se på). Men. Taget i betragtning af, at Miracle Oil koster næsten 10 gange så meget (per milliliter) som Mythic Olive, burde den være mere end blot “en smule bedre”. Mythic Olive trænger hurtigere ind i huden, der er mere i flasken og duften holder længere, så derfor må den blive vinderen i denne omgang ‘luksus vs budget’.