Yves Rocher Les Plaisirs Nature: Luksusbad på budget

Som jeg også har nævnt før, er badeprodukter et godt sted at spare penge. Ikke fordi du skal gå på kompromis med kvalitet, duft eller luksusfølelse, men fordi flere af de billige mærker ofte har ligeså gode produkter som de dyre. Især når det gælder shower gel og body scrubs, betyder prisen ikke det store.

Yves Rocher er ét af de budgetvenlige mærker jeg holder meget af, når det kommer til kropspleje (og creme øjenskygger og eye liners og læbestifter, men det er en anden snak). Derfor er jeg også vældig begejstret for den nye Les Plaisir Nature serie. Les Plaisir Nature — som betyder ‘naturens nydelse’ — indeholder et hav af badeprodukter i otte forskellige duftvarianter.

De nye badeprodukter fra Yves Rocher, er delt op i tre temaer:

 • Energizing (mandarin/citron/ceder, citron/basilikum og hindbær/mynte)
 • Relaxing (appelsinblomst/lavendel, lavandin/brombær og oliven/petitgrain)
 • Sensual (kokos og bourbonvanilje)

Jeg har duftet til alle varianterne og selvom jeg kan være en kræsenpind, synes jeg om dem alle. Hver og én. Selv lavendelduftene kan jeg lide og det er normalt en duft jeg går i en kæmpe bue udenom. Mine favoritter er dog kokos (selvfølgelig!), hindbær/mynte og lavandin/brombær.

De forskellige badeprodukter du kan finde på kryds af duftserierne er:

 • Bath & Shower Gel
 • Shower Oil
 • Body Lotion
 • Silky Body Balm
 • Exfoliating Soap
 • Exfoliating Shower Gel
 • Sugar Body Scrub
 • Bath Cube
 • Eau de Toilette

Du kan findes alle Les Plaisirs Nature produkter på yves-rocher.dk (priserne ligger mellem 10-99 kroner)

 1. Helle Dannemand

  Jeg har prøvet duftsprayen med citron/basilikum, og jeg er viiiiiiiild med den!

  Svar
  • EvaK

   Det er også en virkelig god kombination ;) Mine favoritter af Eau de Toilette er kokos og lavandin/brombær varianterne :)

   Svar
 2. Favoritter lige nu (juni 2016) - EvaK.dk

  […] Rocher Relaxing Shower Oil i Lavandin/Blackberry (45 kroner) Alle de nye badeprodukter fra Yves Rocher har hittet stort her på “Hovedkontoret”, men særligt deres Shower Oil har både jeg […]

  Svar
 3. Vind lækker kropspleje fra Yves Rocher - EvaK.dk

  […] jeg har nævnt før, er jeg vild med Yves Rochers nye badeprodukter. De giver masser af fugt til min tørre hud og dufter fantastisk. Det er en perfekt måde at få […]

  Svar
 4. Bedste kropspleje/dufte fra 2016 - EvaK.dk

  […] koster den næsten ingenting. Jeg er især glad for Kokos og Brombær/Lavandin varianterne. Hele Les Plaisirs Nature serien er absolut et kig værd, hvis du også sætter pris på budgetvenlige badeprodukter med høj […]

  Svar