I butikkerne nu // Juli 2016

Som jeg også nævnte i sidste omgang ‘I butikkerne nu’, er der skruet lidt ned for nye lanceringer indtil august. Juli er faktisk endnu mere stille end juni. Heldigvis er de få nyheder der er, ret spændende og der er helt sikkert en ting eller to der frister.

essie_bridal_2016
Jeg nævnte også essies Bridal kollektion i sidste måned, men nu har jeg set den live og vil derfor gerne give den lidt ekstra opmærksomhed. Det er nemlig første gang jeg har været så begejstret for en Bridal kollektion. Farverne er nedtonede (som de er i disse kollektioner), men langt fra kedelige — hvilket jeg synes de plejer at være. Jeg kan især anbefale dig at se nærmere på Groom Service (den pastel lilla), Mrs Always-Right (den støvede rosa/pink) og, ikke mindst, Passport To Happiness som er en meget smuk mint grøn med et fint diskret shimmer.

essie lakkerne koster 99,95 kroner stykket og kan findes i Magasin og Matas

essie_summer_2016

Fra næste uge kan du også finde essies sommerkollektion i butikkerne. Det første der slog mig da jeg så kollektionen var, at det er modigt at putte en sort lak i en sommerkollektion. Det er i hvert fald ikke umiddelbart en farve jeg normalt rækker ud efter om sommeren, heller ikke selvom den er peppet op med smukt glimmer. Men det glæder mig at se, for synes efterhånden vi har siddet (lidt for?) godt fast i de typiske koral/pink/røde farver de seneste år.

essie lakkernekoster 99,95 kroner stykket og kan findes i Magasin og Matas

lancome_energie_de_vie
Lancôme har en ny hudplejeserie på banen i juli. Énergie de Vie består af tre produkter, som er: The Smoothing & Plumping Pearly Lotion (hvilket minder om en krydsning af en toner, essens og lotion), The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care (en krydsning mellem en lotion, serum og creme) og The Overnight Recovery Sleeping Mask.
Hele serien har fokus på fugt, antioxidanter, friskhed og glød og er derfor henvendt til en lidt yngre målgruppe end de andre hudplejeprodukter fra Lancôme. Så står du i slutningen af 20’erne/starten af 30’erne (og opefter) og mangler et energiboost og fornyet glød, kunne Énergie de Vie serien være et kig værd.

Énergie de Vie produkterne koster mellem 199-525 kroner og kan findes her

jurlique_rose_mist_limited
Jeg elsker face mists og særligt Jurliques. Derfor glæder jeg mig også altid til at lure på deres årlige limited edition udgave af deres Rosewater Balancing Mist. Denne mist indeholder ekstrakter fra fem forskellige slags roser, hvilket gør den både blødgørende, genopbyggende og fugtgivende, samt booster gløden. Udover at indholdet er både plejende og velduftende, er flakonen også en fryd for øjet.

Jurlique Rosewater Balancine Mist Intense koster 395 kroner (200 ml) og kan findes her

benefit_brow_collection
Benefit har en helt ny — og meget omfattende — brynkollektion på banen i denne måned. Den består af tre gamle favoritter (Brow Zings, High Brow og Gimme Brow) og seks nye produkter, alt sammen i en helt ny emballage. Det bedste af det hele er, at tæt på alle produkterne nu kommer i seks forskellige nuancer, hvilket gør det meget lettere at matche sin naturlige brynfarve. Jeg er især spændt på at prøve Ka-brow, da den minder utrolig meget om Anastasia Beverly Hills’ Dip Brow Pomade. Denne har dog sin egen indbyggede pensel, hvilket jeg synes er supersmart og praktisk på farten.

Benefits brynprodukter koster mellem 200-295 kroner og kan findes i Sephora

lancome_news_summer_2016
Udover Énergie de Vie produkterne, lancerer Lancôme også ny makeup. Der kommer blandet andet en volumegivende mascara (Grandiôse Extreme) med et meget praktisk design, som giver fyldige og adskilte vipper. Du kan også kigge nærmere på deres nye eye liner (Grandiôse Liner) som kan bukke håndtaget for at give en mere præcis applikation og et bedre greb. Desuden er der også række brow gels (Sourcils Styler) og en mat øjenskygge palette (Hypnôse Palette Matte) i smukke jordfarver.

Makeuppen fra Lancôme koster mellem 275-555 kroner og kan findes her

Hvad skal du shoppe i den kommende måned? Smid en kommentar nedenfor og giv lidt shoppinginspiration.

 1. Lea

  Har allerede set mig lun på benefits nye brow collection og bliver nødt til at have lidt produkter der fra! Super fint indlæg – elsker din blog!

  Hvem vandt egentlig din m2 konkurrence? ☺️

  Svar
  • EvaK

   Der er også meget af det, der ser spændende ud ;)

   Har netop annonceret vinderne, så du kan se dem hvis du hopper om på forsiden på bloggen :)

   Svar