Vind lækre gavesæt fra M2 Beauté

Indlægget er lavet i samarbejde med M2 Beauté

Af og til laver M2 Beauté (du ved, dem med verdens bedste vippeserum) nogle lækre gaveæsker, hvor du kan spare lidt på produkterne eller få en gratis gave med. Lige nu kører der en kampagne, hvor kan du få en gaveæske bestående af deres populære vippeserum og en luksusprøve (10 ml) på én af de nye Ultra Pure Solution Facial Nano Sprays. De nye spray-sera — som blev lanceret for nogle måneder siden — er M2 Beautés første hudplejeprodukt og de viste sig at være ligeså innovative og effektive som vippeserummet, men det kan du læse mere om i indlægget her.

Jeg har fået to af disse fine gavesæt til at give videre til jer læsere, hvilket er en stor fornøjelse, da jeg ved I er mange som elsker M2 Beauté vippeserummet. Så nu har I muligheden for at få fingre i lidt luksusserum til både vipper og ansigt.

For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde felterne nedenfor, så er du med i lodtrækningen. Der bliver lukket for tilmeldinger onsdag den 29. juni og vinderne vil blive trukket umiddelbart efter. Begge vindere vil få direkte besked via mail, samt blive annonceret her på bloggen. Hører jeg ikke fra vinderen/vinderne inden 3 dage, bliver der trukket nye.

Held og lykke.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.