Eva elsker: Benefits nye brynkollektion

Tidligere på måneden lancerede Benefit deres nye brynkollektion og jeg er vild med den. De har beholdt deres gamle favoritter (Gimme Brow, Brow Zings og High Brow), men tilføjet en masse nye produkter og nye nuancer. Uanset hvordan dine bryn ser ud naturligt og hvordan du ønsker de skal se ud, er der et Benefit brynprodukt til dig og det elsker jeg. De har desuden gjort det så nemt for dig, at bruger du farve nummer 4 i ét af produkterne, bruger du samme nummer i resten af kollektionen.

Brynkollektionen består af følgende produkter:

benefit_brows_1

Brow Zings
Dette lille kit indeholder en brynpudder, en farvet voks, en minipincet og en dual-ended pensel. Kittet er perfekt til dig der ønsker et naturligt, men fyldigt bryn og vil have alt du skal bruge i én og samme indpakning. Brow Zings kommer i seks forskellige nuancer.

Precisely, My Brow Pencil
En klassisk brynpen med skru-op funktion, som ligeledes kommer i seks forskellige farver. Pennen er god til dig, der har huller i brynet og ønsker at tegne ekstra “hår” ind. Påfør med små, lette strøg hvor brynene er sparsomme og børst brynet igennem med spoolie børsten i bunden af pennen. Dette giver et naturligt bryn med mere fylde.

benefit_brows_2

Ka-Brow!
Denne creamgel kan bedst beskrives som Benefits version af Dip Brow pomaden. Det smarte ved denne er, at der med følger en lille skråpensel så du har alt du skal bruge i ét og samme produkt. Ka-Brow! er god til at lave et mere markeret bryn og Instagram-bryn. Den er også perfekt til dig som ingen bryn har og har brug for at optegne dem fra bunden. Den kommer i seks forskellige nuancer.

Goof Proof Brow Pencil
Denne brynpen har et særligt design, hvilket gør det ideel til at skabe et blødt og fyldigt bryn. Den skrå tip gør det muligt både at lave små “hår”, men også fylde hele brynet ud — uden at brynet kommer til at se kunstigt ud. Goof Proof Brow Pencil har en spoolie børste i bunden af pennen og kommer i seks forskellige farver.

benefit_brows_3

High Brow
Benefits berømte highlighterpenne har fået et makeover, men er stadig ligeså gode som de altid har været. En let streg under brynet og en smule blending med fingeren, giver brynet et flot løft som får dig til at se friskere ud. Du kan vælge mellem High Brow (sart rosa med mat finish) eller High Brow Glow (gylden med shimmer finish).

Browvo! Conditioning Primer
Denne primer har to funktioner, så du kan enten bruge den som et plejende produkt over natten eller under dit foretrukne brynprodukt for at øge holdbarheden og intensivere farven. Klik i bunden af pennen for at få produktet op og glid applikatoren over brynet. Applikatoren er lavet med små gummidutter, hvilket gør det nemt at få produktet på alle hårene i et enkelt strøg.

benefit_brows_4

Gimme Brow
Ønsker du blot at give hårene lidt mere farve og få dem til at fylde mere, er det Gimme Brow du skal have fat i. Den lille mascarabørste gør det nemt at ramme alle hårene præcist og den doserer mængden af farve, så du ikke får for meget på ad gangen. Gimme Brow kommer i tre forskellige nuancer.

3D-Browtones
Når du tegner dine bryn meget op, ender de ofte med at se flade og todimensionelle ud. Med 3D-Browtones laver du highlights i dine bryn, hvilket giver dem en ekstra dimension og får dem til at se mere “ægte” ud. Du kan enten bruge produktet på dit naturlige bryn eller efter du har tegnet dem op.

benefit_brows_5

Ready, Set, Brow!
Der er to grunde til, at dette er en fantastisk bryngel. For det første er børsten designet således, at den får fat i alle hårene og lagt dem pænt ned. For det andet får selve gelen ikke dine bryn til at se våde ud eller gør dem stive og “knasende”. Derudover tørrer den hurtigt og holder den hele dagen.

Produkterne i Benefits nye brynkollektion koster mellem 200-300 kroner og kan findes i Sephora

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.