Måneden ønsker // Juli 2016

1. Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette (465 kroner)
Den første permanente øjenskyggepalette fra Anastasia Beverly Hills er netop kommet til Danmark og står allerøverst på min ønskeliste. Jeg knuselsker min Self-Made palette og hvis denne bare er halvt så god, er den hver en krone værd. Kan ikke vente med at se nærmere på de 14 smukke øjenskygger i orange, pink og gyldne nuancer.

2. Sephora Whipped Cream Moisturizer (155 kroner i Sephora)
Sephoras Super Supreme Body Butter har længe været én af mine favoritter, men tror den får hård konkurrence af denne nyere version. Whipped Cream Moisturizer har en mere let og luftig konsistens, og så dufter den af vandmelon. Udover den føles fantastisk på huden og dufter himmelsk, så har den også en meget pæn pris eftersom du får tæt på 500 ml produkt for pengene.

3. Benefit Roller Lash Mascara (195 kroner i Sephora)
Roller Lash er min favorit når der skal en god (og holdbar!) bue på vipperne. Den er god alene når du vil have bue, længde og adskilte vipper, men den er også god under en volumegivende mascara for at opnå mere dramatiske vipper. Fordi den er så alsidig, kan jeg ikke undvære den og bliver nødt til at anskaffe en ny, nu hvor den gamle er brugt op.

4. Innisfree Green Tea Sleeping Pack (ca. 85 kroner)
Selvom jeg har været godt i gang med min koreanske hudplejerutine i et stykke tid nu, har jeg stadig ikke begivet mig ud i natmaskerne. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at prøve denne fra Innisfree. Denne natmaske tilfører huden fugt og antioxidanter, samt binder fugten i huden — lige hvad min hud har brug for i øjeblikket.

5. Urban Decay Subversion Primer & Perversion Mascara (155-180 kroner)
Jeg er også løbet tør for en anden favoritmascara, nemlig Perversion fra Urban Decay. Denne gang vil jeg dog også gerne prøve den tilhørende primer, Subversion, eftersom jeg udelukkende har hørt positive ting om den fra både veninder og læsere af bloggen. Perversion giver både mere fyldige og længde, og så holder den hele dagen uden at drysse.

6. Too Faced Mr. Right Perfect Powder Brush (265 kroner i Sephora)
Jeg elsker min MAC #138 børste, for den er genial til både bronzer, blush og pudder. Af og til føler jeg dog den er lidt for blød i hårene og derfor virker bedst med meget(!) pigmenterede produkter. Derfor kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i denne fra Too Faced, da den har samme form som min #138, men har lettere ved at gribe fat i produktet fordi den er mere fast.

7. ZOEVA Rose Golden Luxury Set Vol. 3 (ca. 670 kroner)
Tror næppe jeg vælger at fyre knap 700 kroner af på dette penselsæt, men jeg ønsker mig det alligevel. Udover at designet er smukt, så indeholder sættet en del af mine yndlingsredskaber til både ansigt og øjne. Det er især foundationpenslen (længst til venstre), vifte penslen og øjenskyggepenslen som står nummer tre fra højre. Sidstnævnte er iøvrigt min absolut yndlingspensel til både påføring og blending af øjenskygger.