Vind lækker kropspleje fra Yves Rocher

Indlægget er lavet i samarbejde med Yves Rocher, da de har sponsoreret præmien

Som jeg har nævnt før, er jeg vild med Yves Rochers nye badeprodukter. De giver masser af fugt til min tørre hud og dufter fantastisk. Det er en perfekt måde at få lidt luksus ind i hverdagen til en meget fornuftig pris. Derfor er jeg også glad for at kunne lave denne konkurrence for Jer, mine kære læsere. Nu får I nemlig muligheden for at vinde jeres helt eget gavesæt med min favoritduft fra kollektionen, Coconut.

Gaven fra Yves Rocher består af:

  • 1 Coconut Sensual Bath & Shower Gel (400 ml)
  • 1 Coconut Sensual Body Lotion (400 ml)
  • 1 Coconut Sensual Shower Oil (200 ml)
  • 1 Coconut Sensual Silky Body Balm (150 ml)
  • 1 Coconut Exfoliating Soap (200 g)

Alt du skal gøre for at deltage er, at udfylde boksen nedenfor og så er du automatisk med i lodtrækningen. Der bliver lukket for tilmeldninger lørdag den 16. juli og vinderen vil blive trukket og annonceret her på bloggen mandag den 18. juni.

Held og lykke!

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.