Vinderne af M2 Beauté konkurrencen

De to vindere jeg trak op af hatten blev:

Dorte Klavsen og Camilla Arenkild

Kæmpe tillykke til jer begge to!

Begge vindere har fået direkte besked via mail og har 3 dage til at svare, inden jeg trækker ny(e) vinder(e). Tak til alle deltog i konkurrencen.

Pssst… Hvis du vil have adgang til flere lækre konkurrencer og giveaways, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Det sendes ud cirka én gang om måneden og indeholder både mine allerbedste tips og giveaways — og det er helt gratis.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.