Eva elsker: Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Tilbage i marts havde jeg denne peelingmaske på min ønskeliste og nu har jeg langt om længe fået prøvet den af — og jeg elsker den. Pumpkin Enzyme Mask indholder både enzymer fra græskar, frugtsyre (AHA) og aluminiumoxid krystaller (peelingkorn), hvilket gør at produktet både virker som en kemisk og mekanisk peeling. Kornene er meget små og derfor er peelingmasken velegnet til de fleste hudtyper (har du meget sensitiv/reaktiv hud, så bed om en prøve på den inden du køber den).

Efter afrensning dupper jeg ansigtet tørt og påfører cirka en teskefuld af masken. Jeg bruger 1-2 minutter på blidt at massere den rundt (særligt ved næsen og hagen), hvorefter jeg lader den sidde 3-5 minutter. Man kan godt mærke produktet prikker en smule på huden, men det er absolut ikke ubehageligt. Resultatet er en babyblød hud med masser af glød og effekten holder i omkring fire dage.

Udover at Pumpkin masken er yderst effektiv og lækker at bruge, har den også en pæn pris. Måske virker 400 kroner ikke billigt, men der er typisk 50 ml i en ansigtsmaske og i denne er der 150 ml. Hvis vi sammenligner det med f.eks. de nye masker fra L’Oréal, ville de koste 300 kroner stykket, havde de samme størrelse som denne fra Peter Thomas Roth. Så taget i betragtning at L’Oréal er et budgetvenligt mærke, synes jeg 100 kroner ekstra for Pumpkin masken er mere end fair.

Jeg har kun masken i en lille størrelse (15 ml) som var med i et sæt med tre Peter Thomas Roth masker, men jeg skal helt sikkert have fat i en full size når denne er brugt op.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask koster 400 kroner for 150 ml og kan findes i Sephora

 1. lovisen

  Hej Eva
  Jeg har lige et spørgsmål vedr. Sheetmasks, jeg har lige nu en på for første gang. Da jeg tog den ud af pakken, var der virkelig meget produkt i posen, skal det på masken, eller smides det bare ud? Det synes jeg jo er lidt en skam 😊

  Svar
  • EvaK

   Jeg plejer selv at trykke resten ud i hånden og klaske det oveni sheet masken – intet skal gå til spilde ;) Hvis der er rigtig meget, kan jeg også finde på at smøre det ned af halsen og på brystet :)

   Svar
 2. Heidi Winther

  …og så dufter den godt! :-)
  Den her og Irish Moor Mud mask er mine yndlings PTR masker. Guld-masken er sjov, men jeg synes ikke den gør det vilde (har dog kun prøvet den en gang indtil videre).

  Svar
  • EvaK

   Det er også mine favoritter indtil videre. Guldmasken har jeg stadig tilgode, men ærgeligt at den ikke havde den store effekt…

   Svar
 3. Månedens ønsker // September 2016 (Sephora udgave) - EvaK.dk

  […] Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (400 kroner) I august skrev jeg lidt om denne fantastiske maske. Desværre har jeg den kun i en lille størrelse og derfor har jeg den på denne måneds […]

  Svar
 4. Månedens ønsker // Oktober 2016 - EvaK.dk

  […] Thomas Roth Brightening Bubbling Mask (ca. 260 kroner) Jeg elsker PTR’s Pumpkin Enzyme Mask. Elsker, elsker, elsker den. Den er det første produkt jeg har prøvet derfra og siden det har […]

  Svar
 5. Eva tester: Koreansk hudplejeprogram (del 6) - EvaK.dk

  […] bruger jeg et par gange om ugen en peeling (Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask) og en maske. Jeg veksler lidt mellem forskellige masker, men bruger primært Peter Thomas Roth […]

  Svar