Eva tester: Koreansk hudplejeprogram (del 5)

Det er blevet noget af en føljeton, men jeg bliver ved med at føle trang til at opdatere jer i forhold til mine hudplejerutiner. I må endelig sige til hvis I bliver/er trætte af dem. Hvis ikke, kan I læse de første fire indlæg her, her, her og her.

Faktisk er dette en smule omvendt i forhold til de forrige indlæg, for denne gang handler det om ikke at bruge det koreanske hudplejeprogram. Selvom jeg har været meget begejstret for at gennemgå mine 10 trin hver aften, går bloggerlivet videre og nye produkter skal testes. Derfor har jeg de seneste fem uger ikke benyttet mig af K-beauty eller lange hudpleje seancer. Kun tre produkter om aftenen, fire om morgenen og en peelingmaske et par gange om ugen.

Det har været underligt, at hoppe tilbage til en “almindelig” rutine igen. Jeg savner mine sheet masker, skøre produkter og de 30-40 minutters selvforkælelse hver aften. Når jeg tænker over det, har det været en større omvæltning for mig at gå væk fra 10-trins hudplejen end det var at starte op på den. Det havde jeg ikke regnet med.

Produkterne jeg har testet (og som jeg nok skal komme nærmere ind på i et senere indlæg) har været gode. De har bare “kun” løst ét af mine hudproblemer og jeg har kunnet mærke at min hud igen er blevet meget dehydreret. Noget jeg ellers var rigtig glad for at have sluppet af med. Derfor savner jeg især at sammensætte mine produkter, så alle mine “hudfejl” bliver tilgodeset. Det er i virkeligheden det jeg sætter størst pris på ved den koreanske måde. At kunne klare dehydrering, pigmentering og fedtet hud — eller hvad du ellers går og tumler med — på én gang.

Konklussionen må være, at det har været rart at prøvet noget nyt (eller gammelt er det vel), men nu glæder mig til at vende tilbage til mit lange, afslappende aftenritual.

Så til jer der nyder at følge med i mit koreanske eventyr (både her og på Youtube): Der er ingen fare for jeg stopper foreløbig, så I kan roligt se frem til flere opdateringer, nye K-beauty anmeldelser og videoer med førsthåndsindtryk.

 1. Elise lauridsen

  På ingen måde træt af k- beauty. Meget mere tak.
  Syntes det er dejligt med de mange forklaringer som kan bruges til alle produkter samt at koreansk ofte er i en pris alle kan være med og i en god kvalitet. Er selv opstartet og selvom jeg ikke er væk med urenhederne er huden mere rolig – men lidt af gangen til vi er i mål :)

  Svar
  • EvaK

   Skønt at høre du godt kan tåle mere af samme skuffe ;) Ja, det er smukt man kan få så meget for pengene – og endda ikke gå på kompromis med kvalitet.

   Svar
 2. Karina

  Hej Eva
  Bliv endelig ved.. Er vild med K-beauty men det er lidt af en jungle at udforske, og så er det så dejligt at høre om dine erfaringer og anbefalinger. Min hud er ligeledes med tendens til at blive dehydreret og jeg har virkelig været super tilfreds med de ting jeg har købt på din anbefaling – så tusind tak ;-)
  Jeg er iøvrigt stødt på flere K-beauty produkter, essence og serums, med egf… Noget du har erfaring med?
  Dbh Karina

  Svar
  • EvaK

   Hej Karina
   Dejligt at høre du kan bruge indlæggene og anbefalingerne jeg kommer med :) EGF er jo en fantastisk ting (elsker mit Bioeffect serum med EGF), men har endnu ikke prøvet koreanske produkter med det. Det er dog helt sikkert noget jeg skal have afprøvet :)
   Kh
   Eva

   Svar
 3. Iben

  JUBIIIII!!
  Sikke et held at du fortsætter med K-beauty :-D (blev først lige helt vildt ærgerlig over at du var stoppet)
  Så jeg vil også gerne høre/læse MEGET mere :-)
  Har selv kun prøver sheet masks..og dem jeg har prøvet indtil videre (fra Mizon) er jeg meget positivt overrasket over..så jeg er begyndt at bestille mere hjem gennem Ebay. Nogle af de ting jeg går efter er til dehydreret hud og hyperpigmentering. Jeg har det ligesom Karina..at det er noget af en jungle at finde rundt i, og har også spekuleret på om det de forskellige mærker skriver om ingredienserne virkelig kan passe. Nogle gange virker det nærmest for godt til at være sandt at der er så mange gode ting i produkterne som ofte er ret billige…et godt eksempel med EGF..har ikke selv prøvet Bioeffect da det er lige i overkanten af mit budget. Men det kunne være rigtig interessant at høre nærmere omkring de koreanske produkter også er effektive.
  Jeg glæder mig helt sikkert til at høre mere om hvad du afprøver, og kunne også godt tænke mig en lille opdatering om hvad du synes har været det bedste indtil nu :-)

  Mange hilsner fra Iben

  Svar
  • EvaK

   Haha, ja det var lidt en snyder – jeg har ingen planer om at stoppe, så ingen grund til bekymring ;)

   Har endnu ikke prøvet nogle af produkterne med EGF, men de er på min to-do liste :) Og der kommer nok snart lidt om mine favoritter, men har stadig lige et par ting der skal testes af først.

   Svar
 4. Lone H

  Kom bar’ do’, kom bar’ do’, kom bar’ do’ vil gerne have meget meget mere k-beauty. Det er en jungle at finde rundt i selv. Har fået testet mizon masker og de er vildt lækre.

  Svar
  • EvaK

   Dejligt du er frisk på mere K-beauty :) Glæder mig også til at prøve de Mizon masker jeg har haft liggende lææænge efterhånden – det må blive mit weekendprojekt ;)

   Svar