Kæmpe K-beauty Haul (video)

Jeg har længe lovet at lave en video med mine seneste koreanske køb og nu er den langt om længe klar. Så læn dig godt tilbage, smæk benene op og se hvad jeg har købt på eBay over sommeren. Udover mine køb, snakker jeg også en smule om nogle hypede produkter, der ikke er pengene værd.

 1. Josefine

  Hej Eva
  Som Sheet Mask storforbruger vil jeg anbefale dig at kigge på mærker som Tosowoong, Naruko, My Scheeming, Love More og My Beauty Diary … Jeg oplever, at de, med undtagelser naturligvis, er i en HELT anden liga. Jeg har opdaget disse masker gennem bloggerne fra The Snail Cast – Fiftyshadesofsnail, Snowwhite and the Asian Pear samt Holy Snails.
  Mange hilsner fra en trofast læser og AB fan – som endelig syntes også at skulle give lidt tilbage :-)

  Svar
  • EvaK

   Har faktisk allerede lidt Toosowoong på min shoppingliste, men de andre mærker har jeg ikke noget kendskab til så de skal da prøves ;) Mange tak for tippet :)

   Svar
  • Karina

   Super video… K- beauty er lidt en jungle, så dejligt med anbefalinger eller det modsatte så man ved hvad man skal gå efter og styre udenom.. :-)
   Måske Josefine har nogle mere konkrete bud på hvilke masker der er gode. Har været lidt på EBay og lure og kan se de nævnte mærker har maaange bud på div. masker….

   Mvh Karina

   Svar
   • Josefine

    Jeg er ked af at give en egentlig anbefaling, da det jo afhænger af, hvilke ingredienser ens hud er særligt glad for samt hudtype og individuelle præferencer. Jeg har selv brugt lang tid på at læse om de forskellige masker og bestilt få styk hjem af dem, jeg ville prøve. Jeg startede bl.a. selv med at vælge ud fra, hvilke typer masker, jeg havde prøvet med held tidligere, f.eks reagerer min hud meget positivt på snegl og propolis.

    Svar