Eva tester: Koreansk hudplejeprogram (del 6)

Du kan læse de første afsnit her (del 1, del 2, del 3, del 4, del 5)

Som jeg talte om i sidste opdatering, holdte jeg en pause fra det koreanske og brugte i seks uger kun 3-4 produkter. Det var kun for at teste nye produkter og ikke fordi jeg var blevet træt af mine 10 trin. Slet ikke. Da testperioden var overstået, var jeg lidt bekymret for at starte op på 10-trins programmet igen. Det var nemlig første gang jeg skulle prøve at jonglere fuldtidsjob, to børn og blog, samt have tid og overskud til mine 30-40 minutters hudpleje hver aften.

Nu har jeg været i gang igen i lidt over en måned og det har ikke været et problem. Heldigvis. Faktisk har jeg haft mere brug for den halve times selvforkælelse nu, end jeg havde førhen. Det er den bedste måde at geare ned på efter en lang dag med madpakker, aflevering af børn, 8 timer på job og til sidst madlavning og badning af børn. Jeg skal have mig-tid hver dag — også selvom det bare er 20 minutter — og det giver hudplejerutinen mig plads til.

I tiden hvor jeg “kun” brugte fire produkter, kunne jeg mærke min hud begyndte at blive dehydreret igen og reagerede op til menstruationen. Det var ellers noget jeg havde glædet mig over at være sluppet af med. Det er der heldigvis styr på igen. Efter en måned tilbage i det koreanske, er huden i balance igen. Selv den drastiske forandring i vejret og temperaturen, har ikke gjort nogen forskel på min hud — det plejer det ellers. Det er som om der skal meget mere til førend min hud reagerer, når jeg kører de 10 trin og det er skønt.

Der er skiftet en del produkter ud siden sidst jeg delte dem med jer. F.eks. er jeg startet op med rense produkter fra thailandske Pañpuri og en helt igennem fantastisk creme fra koreanske Dr. Jart+. Jeg er også vendt tilbage til min budgetvenlige øjencreme fra Mizon.
Af sheet masks bruger jeg mest fra Dr. Jart+, Mizon, Innisfree og Etude House. Jeg har en hel skuffe fyldt med sheet, modeling og hydrogel masker, så der kommer nok snart et par anmeldelser på nogle fra Banila CO, The Face Shop, Ettang og Berrisom.

Min aftenrutine ser således ud lige nu:

  1. Pañpuri Purifying Oil
  2. Pañpuri Purifying Cleanser
  3. Nimue Conditioner
  4. Jurlique Activating Water Essence
  5. Sheet mask
  6. Aveda Bright Concentrate
  7. Mizon Snail Repair Eye Cream
  8. Dr Jart+ Ceramidin Cream

Derudover bruger jeg et par gange om ugen en peeling (Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask) og en maske. Jeg veksler lidt mellem forskellige masker, men bruger primært Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask og Comfort Zone Hydramemory Mask.

Om morgen skyller jeg blot ansigtet i vand og følger efter med toner, essens, serum/koncentrat, creme og SPF. Det bruger jeg ikke mere end fem minutter på, da det typisk skal gå lidt stærkt for at komme ud af døren til tiden. Der går nok ikke længe før jeg tilføjer en ansigtsolie, eftersom vejret kun bliver hårdere fra nu af.

Det var alt for denne gang og jeg håber I stadig synes det er interessant at følge med i mit koreanske eventyr.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.