Månedens ønsker // Oktober 2016

1. By Terry Hyaluronic Hydra Powder (335 kroner i Sephora)
Setting pudder har altid været lidt af et problem for mig. Det er nødvendigt for at få min concealer/foundation til at holde hele dagen, men samtidig virker de meget udtørrende på mine ikke-fedtede områder. Derfor blev jeg begejstret da jeg så denne pudder fra Sephoras nyeste brand, By Terry. Denne indeholder nemlig hyaluronsyre (som både tilfører og binder fugt) og vil derfor give de samme fordele som enhver anden pudder, blot uden at udtørre huden.

2. Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser (275 kroner)
Det er ved at være laaaaang tid siden jeg har været interesseret i at prøve et Ole H produkt, men lige nu er der hele to ting jeg har i sinde at prøve af. Den ene er (jeg skal nok vende tilbage til det andet produkt i et senere indlæg) denne rensegele som fungerer som en balm. Melting Cleanser kommes på tør hud for at opløse makeup og snavs og emulgeres bagefter op med vand, hvor den transformerer sig til en let rensemælk. Jeg forestiller mig gel-formlen føles lettere på huden end en balm, hvilket min kombinerede hud vil sætte pris på.

3. Cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner (ca. 90 kroner)
Hvis der er noget jeg kan lide, så er det produkter som klarer flere problemer på én gang og det er præcis derfor jeg gerne vil have fingrene i denne toner. AHA hjælper på cellefornyelsen, fine linjer og hyperpigmentering, mens BHA løsner op for tilstopninger og regulerer talgproduktionen. Toneren er allerede i min kurv på eBay, så den bliver højest sandsynligt månedens første køb.

4. Peter Thomas Roth Brightening Bubbling Mask (ca. 260 kroner)
Jeg elsker PTR’s Pumpkin Enzyme Mask. Elsker, elsker, elsker den. Den er det første produkt jeg har prøvet derfra og siden det har været en stor succes, er jeg klar til at prøve noget mere. Eftersom jeg også har en stor kærlighed for koreanske produkter, tror jeg det ender med denne bubble maske som lover at give en mere ensartet og glattere hud, samt tilføre glød og rense porerne.

5. Sunday Riley Good Genes Treatment (ca. 720 kroner)
Dette er absolut ikke noget billigt produkt, men alligevel har det vakt min interesse nok til at overveje at købe den. For det første har jeg hørt (meget positivt) om den fra mange steder (youtube, online magasiner, blogs) og for det andet lyder den fantastisk i beskrivelsen. Den skulle eftersigende både eksfoliere, give glød, minimere porer, mindske hyperpigmentering og opstramme huden. Jo, tak!

6. Lioele Waterdrop Sleeping Pack (ca. 85 kroner)
Min hud har altid svært ved at holde på fugten om vinteren og derfor har jeg luret lidt på denne natmaske fra koreanske Lioele. Udover at fugte huden skulle masken også mindske rødme, opstramme og give huden glød. Hvis den kan klare alt det til dén pris, så bliver det højest sandsynligt årets største hudplejehit.

7. Innisfree Skin Clinic Sheet Mask (ca. 30 kroner for 2)
Som jeg også har nævnt før, er jeg vild med disse sheet masks fra Innisfree. Jeg er desværre ved at nå bunden af den bunke jeg havde i skuffen og der skal (selvfølgelig) bestilles nye ASAP. Jeg har prøvet seks ud af de syv varianter der er, så denne gang skal jeg have prøve den syvende (Madecassoside) og have nye af mine favoritter: BHA, vitamin C og hyaluronsyre.

8. Kiki Body Biotics (ca. 127 kroner)
Efteråret og vinteren er altid lidt hård for vores lille familie, da ungerne slæber den ene efter den anden virus/bakterie med hjem. Derfor har jeg bestemt mig for at være på forkant med problemet i år og skal have gang i noget kosttilskud — en slags indenvendig skønhed. Jeg faldte over disse kosttilskud fra Kiki, da jeg var inde og lure på Space NK webshoppen. De kommer i fem forskellige varianter og Body Biotics skulle hjælpe på bakteriefloraen i tarmene og derved holde kroppen sund og i balance.

 1. Leahsephira

  Dejlig inspirerende liste :) Jeg kan ihvertfald varmt anbefale Sunday Riley’s good genes!

  Svar
  • EvaK

   Jeg tror også jeg snart bliver nødt til at bide i det sure æble og bestille den hjem ;)

   Svar
 2. Anne

  Ved du tilfældigvis om By Terry mon også bliver ét af de brands, Sephora i Århus kommer til at forhandle? Synes nemlig den pudder lyder som et match made in haven for mig. Eller kender du til webshops, hvor det kan købes? Jeg har selv været i gang med at søge på nettet, men kan kun finde amerikanske shops

  Svar
  • EvaK

   Jeg er desværre heller ikke stødt på webshops som forhandler mærket :/
   By Terry står ikke listet på pressemeddelelsen, men det udelukker dog ikke noget. Anastasia Beverly Hills og By Terry blev nemlig først lanceret i Sephora EFTER vi fik pressemeddelelsen, hvor der stod hvilke mærker de nye butikker ville føre og derfor er ingen af dem på listen. I Kbh har vi begge mærker i Magasin, så mon ikke de også kommer til Odense og Århus? Vi krydser fingre ;)

   Svar