Månedens ønsker // November 2016

1. Tom Ford Traceless Foundation Stick (550 kroner i Magasin)
Jeg prøver denne foundation-stift på hånden hver eneste gang jeg går forbi standen i Magasin. Den føles så lækker — blød og cremet — og giver en fin og naturlig dækning. I og med det ikke just er en billig foundation, har jeg ikke taget mig sammen til at købe den endnu, men det skal ske. Snart.

2. Kat von D MetalMatte Palette (475 kroner i Sephora)
Lige siden jeg så de første billeder af denne palette, har jeg vidst den skulle blive min. Ud over at selve designet er fantastisk smukt, er mange af farverne så unikke at jeg ikke har kunnet finde erstatninger i min (ellers ret store) samling. Derudover får man vældig meget øjenskygge for pengene i forhold til mange andre paletter.

3. Sleek Matte Me Lip Cream (70 kroner i Sephora)
Dette er ikke de bedste flydende læbestifter på markedet, men det er absolut heller ikke de værste. Matte Me kan godt virke udtørrende på læberne, men til den pris kan jeg sagtens leve med lidt tørre læber dagen derpå. De nye efterårsfarver fra Sleeks flydende læbestifter er virkelig smukke og jeg skal både have Vino Tinto og Velvet Slipper tilføjet samlingen.

4. Yes To Paper Masks (28 kroner på beautybay.com)
Min sheet mask-mani er på ingen måde aftaget og hver gang jeg ser nye mærker hoppe med på bølgen, vil jeg prøve dem. Derfor har jeg også disse tre fra det budgetvenlig mærke Yes To med på listen. I skivende stund er både kokos og tomat varianterne udsolgte, men jeg har set dem derinde og håber på de kommer på lager igen inden længe.

5. Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads (325 kroner i Complete Me)
Jeg er igen løbet tør for mine elskede Peel Pads fra Comfort Zone. De har været ét af mine favorit hudplejeprodukter i år og derfor er det også et must at have dem stående på hylden. De giver mig en mere ensartet hud med en finere tekstur og mere glød, så jeg kan både se og føle min hud mangler dem.

6. Atelier Cologne Vanille Intensee (860 kroner i Magasin)
Efter en længere dvale, er min kærlighed til dufte vågnet op til dåd og nu kan jeg slet ikke få nok. Jeg har allerede erhvervet mig 4-5 nye parfumer i år, men jeg håber på at få anskaffet mig denne vaniljeduft inden året er omme. Trods navnet er parfumen hverken kvalm eller overdøvende, men giver mig en aura af varme og hygge som jeg elsker og er helt perfekt i kolde vintermåneder.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.