EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 13. december

SPONSORERET

M2 Beauté er mit absolutte yndlingsmærke, når det drejer sig om vippeserum. Ingen af de andre brands jeg har prøvet til dato, har givet et ligeså flot resultat. Tidligere i år lancerede M2 Beauté også serum til ansigtet, hvilket viste sig at være en ligeså stor succes her på “hovedkontoret”.

Dagens gave indeholder deres nyeste lancering, som hjælper dig til at få endnu flottere vipper. 3 Looks mascaraen kommer med tre forskellige børster, så du kan vælge nyt vippelook fra dag til dag. Derudover har de tilføjet basen aktive ingredienser som giver vipperne næring. Perfekt til brug sammen med Eyelash serummet.
m2beaute
Gavesættet indeholder:

 • 1 styk 3 Looks Mascara
 • 1 Eyelash Serum (2 ml)

Alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er, at udfylde felterne nedenfor (og husk at melde dig til Beautybrevet hvis du også vil have del i adventsgaverne). Alle låger i julekalenderen er åbne til den 26. december.

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked.

Held og lykke.

Psssst… Husk at tjekke Rikkes blog i morgen, hvor den næste låge åbnes.

 1. Birgitte Jørgensen

  YES!!! Er stor fan af M2, og det er mine vipper også 😍 M2 gør en kæmpe forskel 👍❤️

  Svar
 2. Rie Dyrnes

  Åh hvor vil jeg gerne vinde dette :O)

  Svar
 3. Rie Dyrnes

  Ved ikke om jeg har skrevet en gang, men jeg ønsker mig så meget dette :O)

  Svar
 4. Mia

  Ja tak – den står helt sikkert nr 1 i mine ønsker

  Svar
 5. Pia Rotbøl

  xxxx fingre og tæer

  Svar