EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 21. december

SPONSORERET

Davines var ét af de første high-end hårplejemærker jeg prøvede. Det var deres hårspray og jeg forelskede mig fuldkommen i den. Davines har simpelthen formået at lave en hårspray der ikke stinker langt væk af skrappe rengøringskemikalier — faktisk duften den godt. Sjovt nok er selvsamme hårspray også én af Rikkes favoritter, så der må være noget om snakken. Udover at lave produkter der giver lækkert hår, er Davines også geniale til indpakning og emballage. Næsten alle produkter er fint pakket ind i papir, så det føles som en gave hver gang der shoppes nyt derfra og alle produkterne er iført fint print der mest af alt minder mig og retro tapet. Uanset om det er pleje eller styling du søger er Davines klart et kig værd, hvis altså ikke du bliver den heldige vinder af dagens gave.

davines

Gaven fra Davines indeholder:

 • 1 Medium Hairspray
 • 1 Medium Hold Modeling Gel
 • 1 Invisible Serum
 • 1 Oil Non Oil
 • 1 Strong Dry Wax
 • 1 Sea Salt Spray

Alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er, at udfylde felterne nedenfor. Alle låger i julekalenderen er åbne til den 26. december og vinderne vil blive annonceret umiddelbart efter.

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked.

Held og lykke.

Psssst… Husk at tjekke lågen ovre hos Rikke i morgen.

 1. Birgitte Kæseler

  Glædelig jul 🍀

  Utroligt som I kan blive ved med at trylle lækkerier frem 🍀 Håber at jeg bliver den heldige 😍💕

  Svar
 2. Astrid

  Elsker gode hårprodukter

  Svar