Tak for i år (og de bedste indlæg fra 2016)

Årets sidste dag. Normalt plejer jeg at blive en smule vemodig den 31. december, men ikke i år. Jeg glæder mig til at springe ind i 2017, for dette har været et mærkværdigt år. Ikke kun for mig, men for alle omkring mig — underligt nok. Vi er enige om at 2016 var et flop-år og nu skal vi videre. Jeg glæder mig også til at lave nye ting på bloggen, for alt for mange ideer har ulmet i mit sind alt for længe. Nu skal der gøres noget ved det. Eller til næste år. I 2017.

Som sædvanligt afslutter jeg året med at tage et tilbageblik på årets bedste indlæg, så dem får du her:

Jeg afslørede en stor fejl (næsten) alle begår efter de har renset deres hud, gav en guide til at slippe af med hudorme og til hvordan du undgår at købe de forkerte hudplejeprodukter.

Der har også været gode tips til afslappende aftenbade, pleje af huden omkring øjnene og brug af blushes.

Hvis du vil have flere guides, kan du se tilbage på indlæg om brug af tonere, primere og hvordan du giver dig selv en fugtboostende ansigtsbehandling.

2016 var også året hvor jeg kastede mig ud i koreansk hudpleje og et omfattende 10-trins hudplejeprogram. Det kom der også en guide til køb af koreansk kosmetik på eBay ud af, samt en hvor du får overblik over hvilke produkter du skal gå efter alt afhængig af hudtype. Jeg fik også lavet en video hvor jeg beklagede mig over alle mine koreanske feljkøb og den kan du se her.

Efter et par måneder i job hos Sephora gav jeg gode tips til en bedre shoppingtur og viste hvad en Sephora Beauty Advisor/blogger køber, når makeupsamlingen skal udvides.

Afrensning har været ét af de største emner på bloggen i år og jeg har både skrevet uundværlige tips til rens af huden, anbefalet renseprodukter (til alle hudtyper) og opfordret til at springe med på denne hudplejetrend.

Det absolut mest læste indlæg i år, handlede om at give fingeren til disse makeupregler og det synes jeg egentlig er en meget passende måde at slutte året af på.

Det var alt for i år. Tusind gange tak til dig der læser med herinde, til dig der deltog i julekalenderen jeg lavede med Rikke, til dig der har taget hudplejekurset og til dig der abonnerer på Beautybrevet. Jeg ønsker jer alle et fantastisk nytår og glæder mig til at skrive mere til jer i 2017.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.