Søndagsshopping på DollsKill.com

Ved et tilfælde faldt jeg over denne finurlige webshop, som endte med at stjæle en time af min søndag. Det viste sig nemlig, at Dollskill.com har et flot udvalg af mindre kendte kosmetikmærker og andre små finurlige sager. Jeg har aldrig selv købt noget derfra (i og med jeg først har stiftet bekendtskab med butikken i dag), men de sender til Danmark, så jeg har allerede lavet en shoppingliste.

  1. Unicorn Brush Set fra Unicorn Lashes (ca. 430 kroner)
  2. Unicorn Dreamer Whipped Sugar Scrub fra Mod Bath and Body (ca. 66 kroner)
  3. Rose Gold Goddess Glow Serum fra Birchrose + Co (ca. 120 kroner)
  4. Coconut + Lemon Lip Salve fra Birchrose + Co (ca. 80 kroner)
  5. Snow Cone Lip Scrub fra Butter Toki (ca. 53 kroner)
  6. Coffin Cosmetics Case fra Current Mood (ca. 146 kroner)
  7. Purple Flower Balm fra Winky Lux (ca. 93 kroner)
  8. Gold Lilith Chunky Glitter fra In Your Dreams (ca. 66 kroner)
  9. Supernatural Coffin Eye Shadow Palette fra Lunatick Cosmetic Lab (ca. 232 kroner)
  10. Lemonade Mini Glitter Bottle fra Certifeye (ca. 66 kroner)

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.