Deborah Lippmann Jewel Heist kollektionen

Jeg fik fat i Jewel Heist kollektionen i sidste uge og har fået leget lidt med dem i weekenden – glitterlakkerne har dog kun fået en enkelt finger hver (var ikke lige i humør til den store tur med lakfjerneren).

Rolling In The Deep
dljh5
dljh6
Dette er en dyb blå lak med diskret sølv og blå mikroshimmer – shimmeret ses stortset ikke på neglene. Jeg har kun to lag på på billedet, men vil anbefale tre tynde lag for optimal dækkeevne. Selvom det er en flot blå, så er der ikke noget specielt nyt eller spændende ved den.

Laughin’ To The Bank
dljh3
dljh4
Desværre var denne farve lidt svær at på overført til foto, men det er en smaragdgrøn med masser af grøn shimmer. Jeg synes den er virkelig flot og havde også forudset at den ville hitte. Den var nem at lægge – dækkede fuldstændigt ved to lag. Hvis du har en svaghed for grøn er den et musthave.

Fake It Til You Make It
dljh1
dljh2
Synes ikke denne lak så ud af noget særligt da jeg så de første fotos af kollektionen, men situationen var en helt anden da den kom på. Farven kan bedst beskrive som en hvidguld med glitter i grøn, blå, rød og guld og samme finish som Mermaid lakkerne. Dette er klart min favorit fra Jewel Heist kollektionen.

Glitter And Be Gay, Shake Your Money Maker & Va Va Voom
dljh7
Glitter And Be Gay (pegefinger) har store stykker glitter i guld og sølv og mindre glitter i blå og grøn som ligger i en gylden og transperant base. Shake Your Money Maker (lange- og lillefinger) har en grøn og transeprant base med store stykker guld glitter, samt mindre stykker grønne. Va Va Voom (ringefinger) har en koboltblå og transperant base med store stykker sølv glitter, samt små stykker blå i.

Jeg synes Laughin’ To The Bank, Glitter And Be Gay og Fake It Til You Make It – alle var nemme at lægge på og så smukke ud på neglene. Dog vil jeg gerne prøve de to andre glitterlakker igen med en anden lak som base

Hvad synes i om kollektionen? Er der noget som frister?

 1. rijaH

  Hvor er de fine :D Der er desværre ikke rigtig nogen der skriger på mig.. desværre :( eller godt for pengepungen :P

  Svar
 2. Mavala Jewel Kollektion - Eva K

  […] guld glimmer lak. Personligt ville jeg hellere give det ekstra og købe Fake It Til You Make It fra Deborah Lippmann som er lidt mere speciel. Moonstone var jeg helt vild med og endte med at beholde den på. Lakkerne […]

  Svar
 3. Månedens Favoritter: December 2013 | Pudderdåserne

  […] vild med noget, som jeg er med Deborah Lippmanns Jewel Heist kollektion. Det hele startede med at Eva K og jeg hviskede om de smukke lakker, fordi vi havde set billeder af dem på de store amerikanske […]

  Svar
 4. Søndags stener #62 - Eva K

  […] Lippmanna Laughin’ To The Bank fra Jewel Heist kollektionen – i anledningen af Saint Patrick’s Day i […]

  Svar