LIQ Magazine – Danmarks første online skønhedsmagasin

ENDELIG kan jeg dele årsagen til min larmende stilhed på bloggen. Har glædet mig helt vildt og jeg håber du vil tilgive mit fravær og tage godt imod mit og Karina Noas nye projekt. Er du allerede fan af Beautybrevet, vil du elske LIQ Magazine. Det er informativt, ligesom Beautybrevet, men flottere, smartere og med meget mere indhold.

Du kan skrive dig op på LIQmag.dk og være den første til at få besked, når vi går live. Læs mere om LIQ Magazine i pressemeddelelsen nedenfor.

“Over de seneste år har skønhedsbranchen vokset sig enorm, hvilket også har gjort det til lidt af en jungle at finde hoved og hale i. Det vælter frem med trends, nye produkter og skønhedskoncepter, som alt sammen kræver en mindre doktorgrad at holde styr på. Hvad gør du så, når du ikke har tid til at surfe nettet tyndt for blogindlæg og Youtube-videoer?

Du henter LIQ Magazine.

LIQ Magazine bliver dit personlige skønhedsleksikon, som både kan læses på din smartphone, tablet og computer – enten direkte online eller downloaded og gemt med dine andre bøger. I magasinet vil du få serveret relevant viden omkring de nyeste trends, brugbare tips til hverdagen og grundige guides til både makeup og hudpleje. LIQ Magazine indeholder information som en blog og har æstetikken fra et magasin, hvilket betyder du får det bedste fra begge verdener – noget vi føler har manglet.
Vi glæder os utroligt meget til at vise dig vores første magasin og håber du har lyst til at være én af de første til, at opleve den nye skønhedsbølge. Vi lover det både bliver lærerigt, brugbart og sjovt.”

Kærlig hilsen

Karina Noa og Eva K

  1. Ditte K.

    Hvad kommer det til at koste?

    Svar