Velkommen til min blog hvor jeg får afløb for alle mine skønhedsnørderier.

Jeg skriver om stort set alt der har med skønhed at gøre, i form af anmeldelser, guides, tutorials og tips til gode shoppingfund. Du får samtidig en masse gode råd med på vejen baseret på min uddannelse som kosmetolog, med seks års erfaring fra klinikken Complete Me i Kbh K., hvor jeg har været med til at vinde AOK’s Byens Bedste Wellness tre gange.

Jeg svarer altid på kommentarer, mails og andre henvendelser, så hvis du har spørgsmål til et produkt jeg anmelder, en teknik jeg viser eller andet, vil jeg meget gerne høre fra dig. Du kan skrive til mig på eva@evak.dk — er du ny på bloggen, har jeg samlet de vigtigste indlæg til dig i en handy lille oversigt.

Sponsorerede indlæg
Jeg tjener ikke penge på min blog, så her på siden finder du ikke købte indlæg eller affiliate links. Af og til vil du finde indlæg, hvor der i toppen står det er sponsoreret ved firmaet har tilsendt mig det omtalte produkt, men jeg har kun modtaget et produkt — ingen penge er involverede. I alle anmeldelser giver jeg min uforbeholdne mening og skelner ikke mellem tilsendte produkter og dem jeg selv har købt.

5 ting du ikke anede at du ønskede at vide om mig

 1. Jeg har over 1000 neglelakker
 2. Jeg har engang arbejdet på en madrasfabrik—måske sover du på mit håndværk
 3. Min anden store passion er kage-bagning/dekoration
 4. Jeg kan ikke tåle kaffe
 5. Som barn var jeg med i Århus Flying Superkids

Her kan du også følge mig

Bloglovin’
Her får du alle mine nyeste indlæg serveret i dit feed så du kan være én af de første til at se hvad der bliver postet af spændende sager her på siden.

Beautybrev
Hvis du skriver dig op til Beautybrevet vil du et par gange om måneden få adgang til eksklusivt indhold og giveaways som ikke kommer her på bloggen.

Facebook
På Facebook deler jeg for eksempel rabatkoder, tipper om nyudkomne kollektioner og sneak peeks. Altså får du en masse yderst brugbare servicemeddelelser.

Instagram
Hvis du gerne vil se hvad jeg får med posten og hvad jeg shopper inden det er kommet på bloggen, så er det her du skal følge med. Af og til kan jeg også finde på at dele lidt ud af privaten på Instagram.

Pinterest
På Pinterest poster jeg inspirationsbilleder, ønskelister og swatches af mine skønne neglelakker.

Snapchat (@evak_beautyblog)
Her giver jeg små smugkig på nye produkter, tager dig med til events og meget andet — på en yderst ikke-filtreret facon.

 1. DAVID

  Hy guys,

  We are making a pop up restaurant for FW and I’d like to send you the press release if you are intersted:)

  Ciao,

  david

  Svar
 2. Trine

  Kan godt lide, at du ikke er købt af industrien, som så mange bloggere. Tak for det.

  Svar
 3. milana

  hej.
  jeg har ledt og ledt på nettet, men kan ikke finde nogen steder hvor man kan købe ‘NAKED born this way’ foundation. ved du/i muligvis hvor man kan bestille den online?
  ville være super dejligt at vide. tak :)

  Svar
  • EvaK

   Der findes ikke en foundation ved det navn. Urban Decay har en serie af produkter med navnet NAKED, men Too Faced har en foundation der hedder Born This Way :)

   Svar