Gratis online hudpleje kursus

De fleste vil gerne pleje deres hud, og få nogle gode rutiner ind i livet. Du har sikkert heller ikke lyst til at få rynker før tid, og hvis du er ligesom mig, kan du ikke udstå tanken om uren hud. Måske har du endda døjet med milier, talgknopper og lignende, og du vil gøre meget for at undgå dem igen!

Der findes et utal af forskellige produkter, mindst ligeså mange forslag til at bruge dem, samt rigtig mange (gode) tips og guides til hudpleje, fra forskellige bloggere, kosmetologer og andre med viden på området. Men..

Hvad er det rigtige for dig?

Først og fremmest: Ved du selv hvilken hudtype du er? Du har nok en idé om det, men vidste du, at langt de fleste har mere end én hudtype i ansigtet? Det er rigtig vigtigt for din hud, at du kender din type, og ved hvordan du bedst behandler og plejer den. Fedtet, tør, sensitiv og kombineret hud — der er mange mulige sammensætninger, men det behøver ikke være en videnskab. Du kan faktisk selv lære dig selv at kende din hud, opdage problemer i god tid, og ikke mindst:

Bliv klogere på din hud og de produkter du plejer den med

Du har sikkert prøvet at bruge (alt for) mange penge på en creme, en maske eller lignende, der ellers var rost til skyerne, men bare ikke virkede for dig. Vi har alle været der. Men sådan behøver det ikke at være — du kan slippe for at smide sure penge efter noget der ikke giver effekt, og i stedet blive helt skarp på de forskellige produkter og metoder, til pleje af din hud. På den måde får du både resultater her & nu, og mange år frem, netop fordi du får nogle gode vaner, hvor du bliver belønnet for dit “arbejde”.


ekursus-hudpleje-logo

Tag et online kursus i hudpleje

I mit arbejde som kosmetolog har jeg fået mange af de samme spørgsmål igen og igen. Derfor tænkte jeg, at der måtte være interesse for et lille kursus, hvor du kan lære om din hudtype, hvordan og hvorfor man bruger forskellige produkter, samt hvilken type af produkter der passer bedst til dig.

Alt dette får du svar på, mens du sidder derhjemme med en varm kop the og et tæppe. Det er nemlig via email – super smart :)

Mit ønske med dette kursus er at du altid kan finde og forstå din huds behov. Derved kan du finde dine ideelle hudplejeprodukter, samt vide præcis hvordan du bruger dem og får mest ud af dem.

Hudplejekurset består af 7 mails:

  • Lektion 1: Find din hudtype og hudtilstand
  • Lektion 2: Renseprodukter og exfoliering
  • Lektion 3: Serum og maske
  • Lektion 4: Tonic og dagcreme
  • Lektion 5: Milier, komedoner og bumser
  • Lektion 6: Udskiftning mellem sommer og vinter
  • Bonus: Mine bedste hudplejetips

Håber du glæder dig ligeså meget som jeg gør.

Kurset er helt gratis og du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen med et enkelt klik.


Udfyld felterne og start dit gratis kursus nu

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.