Søndags Stener #14

Der er masser af læsestof hos British Beauty Blogger – hendes mening om Urban Decays indtog på det kinesiske marked (hvilket højest sandsynligt betyder de nu vil teste på dyr), hun frister til at afprøve Shiseido på kroppen, hun snakker også om at udrydde “racisme” i kosmetikkens verden (hold op hvor er der mange mærke som godt måtte vågne lidt op på det område) og sidst men ikke mindst kan man lure lidt på Estee Lauders super lækre kollektion Violet Underground som udkommer senere på året (jeg er lidt forelsket i den lilla læbestift).

Hos The Food Club er jeg blevet fristet til at være usund med hjemmelavet Bounty og Kæmpe Læske (burde man snart investere i en ismaskine..?). Der er også lækre hindbærsnitter (muligvis verdens bedste slags kage) hos Emily Salomon

Der er fine Lip Crémes far Le Métier de Beauté hos The Beauty Look Book (jeg vil gerne eje Copper Leaf).

Rijah byder på intet mindre end fem nye Chanel lakker (det er da vidst også et stykke tid siden jeg har investeret i sådan en…).

Hos Linda Hallberg er der både et smukt rød/bronze look, gode tips til panik-makeup og en ultra cute lille sag fra L’occitane.

Temptalia byder på de bedste Bobbi Brown produkter, fem lækre orange blushes og til sidst er der mere om Urban Decay og dyretests.

Husk også at chekke om du er en af de heldige vindere af enten Kleenex Balsam eller Clearasil :)

Hav en rigtig dejlig søndag <3

 

 

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.