10 smukke neglelakker til brylluppet

 photo bryllupslakker_2013_zpsa04992b7.jpg

1. No Baggage Please fra Essie (wedding 2013) // 2. Polka Dots & Moonbeams fra Deborah Lippmann (Staccato Spring 2013) // 3. Emprise fra Chanel (spring 2013) // 4. Solitaire fra OPI (Bond Girls Collection) // 5. Stairway To Heaven fra Deborah Lippmann // 6. Attraction fra Chanel // 7. Lights Of Emerald City (Oz The Great And Powerful, spring 2013) // 8. Gris Trianon fra Dior (spring 2013) // 9. Instant Hot fra Essie (wedding 2012) // 10. I Theodora You fra OPI (Oz The Great And Powerful, spring 2013)

Havde slet ikke regnet med at lave indlæg om bryllupsnegle, men jeg faldte over så mange lakker hvor jeg tænkte at de ville være perfekte til en brud så nu får i dem alligevel ;) De 10 på billedet er de lakker som jeg synes passer bedst til en klassisk brud (eller en gæst for den sags skyld), men uden at være kedelige. Der er lidt glitter, shimmer, tekstur og perlemor, men alle holdt i neutrale nuancer.

Nu er det jo et par år siden jeg blev gift, men hvis jeg skulle giftes igen skulle enten Solitaire eller I Theodora You med Lights Of Emerald City ovenpå pryde mine tipper.

Hvis i trykker på navnene på lakkerne kan i se swatches af alle farverne.