Søndags stener #55

Så blev det igen søndag og endelig vender min hverdag tilbage til normal styrke. Der har ikke været meget tid eller overskud til at læse blogs, men i går havde jeg en skøn aften alene hvor jeg fik set mig lidt omkring og her er hvad jeg fik læst/set:

Det var alt for denne uge. Rigtig dejlig søndag til jer alle <3

Makeup: Øjenskygger fra Coastal Scents 88 Original Palette, MAC Vintage Grape Blush og OCC Trick Lip Tar

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.