Søndags stener #57

Denne uge har været en af de hyggeligste længe. Vi har haft venner eller familie til spisning næsten hver dag, der har været Sephora julefest og GHD event hvor jeg har hygget med dejlige blog-damer og så har der stadig været tid til at smide stængerne op og nyde en kop af Magasins fantastiske Cream the. Sidst, men ikke mindst har der også været tid til at læse lidt blogs og samle links – god fornøjelse.

Hos British Beauty Blogger kan du se en lækker mini kollektion af Vinylux’ efterårslakker og den fineste pudder jeg har set til dato.

The Beauty Look Book har fine swatches af Dior Vernis Nuir 1947, pæne highlighters fra Burberry og fire Giorgio Armani læbestifter.

Du kan lure hvilke efterårslæbestifter der er gode til lys hud og swatches af OCC Lip Tar efterårskollektion Moderncraft.

Hos Rijah kan du lige akkurat nå at smide et lod i puljen om en goodiebag fra GOSH og se fine swatches af L’Oréal Color Riche efterårsfarverne.

Rigtig dejlig søndag til jer alle sammen <3

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.