Søndags stener #66

For en uge siden kom den fine lille dame på billedet til verden, så tiden har stået lidt stille herhjemme og jeg har ikke bestilt andet end at amme, skifte bleer og snuse til nyfødt babyhoved (findes der nogen bedre duft?). I mens jeg befinder mig i min baby-boble de næste uger kan indlæggene godt komme lidt uregelmæssigt, men de skal nok komme ;)

I mellemtiden har jeg en masse links til jer:

Hold da op hvor kan man nå at læse mange indlæg når man ammer :)

 1. Camilla

  Tillykke med den lille, hun ser jo dejlig ud (:

  Svar
 2. rijaH

  Smukke lille bebs <3

  Svar
 3. Christina K

  Tillykke, tillykke. Hun ser da bare for kær ud :-)
  Jeg håber, at hun kom godt til verden.

  Mange hilsner
  Christina

  Svar
 4. Christina K

  Tillykke med hende; hun ser da bare vidunderlig kær ud :-)

  Mange hilsner
  Christina

  Svar