The Beautykalender // 3 x Deborah Lippmann lakker

deborah_lippmann_boom_boom_pow

Jeg synes selv min første gave i Rijah, Ibbyheart og min julekalender er ret lækker. Skønne Daniela Fraser fra Complete Me har sponsoreret disse tre meget smukke neglelakker fra Deborah Lippmann. Faktisk har jeg dem selv og er vældig glad for dem, derfor valgte jeg dem til at give væk i dag. Hvis du vil se dem på er Boom Boom Pow her, Let’s Go Crazy her og Don’t Tell Mama her.

For at være med i lodtrækningen skal du bare skrive dit navn og email i felterne nedenfor – nemt og bekvemt.

Held og lykke.

Du kan stadig nå at være med i lodtrækningen om gaven fra 1. december lige her hos Ibbyheart.

Imorgen åbnes der en låge hos rijaH lige her.

Vinderen af de tre Deborah Lippmann lakker trækkes den 5. december, hvor jeg også åbner en ny låge.

 1. Gitte Jensen

  Jeg ville bare sige at det er nogle fede lakker I har valgt til kalendergaver. Den der hedder Don’t tell Mama, kom lidt bag på mig. Sindssygt fed! Det bliver en must have :-)

  Svar
  • EvaK

   Ja, det er lidt sjovt med den. Don’t Tell Mama ser ikke ud af megeti flasken, men når den kommer på neglene er den så smuk :)

   Svar