Har du lyst til at føje en ny læbestift til samlingen, men er i tvivl om hvilken farve du skal satse på? Tag denne lille sjove quiz og find ud af hvilken af MACs ikoniske farver der passer bedst til din stil.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 1. Melita Kate Bentin Nyholm

  Du har løst et stort mysterium for mig.
  Jeg har for nylig købt hvad jeg troede var én og samme duft, nemlig Escentric molecule 01.
  Forleden dag købte jeg Escentric 01 og undrede mig over at den ikke duftede som jeg huskede den fra sidste år.
  Den havde en stærk duft af cedertræ og (undskyld udtrykket) pissoir som ikke var gjort rent i 10 måneder, den krydrede og overvældende duft af gammel urin, som på sin vis er fascinerende og stram :)
  Jeg købte nogle dage senere endnu en flaske fordi jeg fik et rabat tilbud, og denne gang valgte jeg molecule 01 fordi den havde det samme billede på flasken som jeg huskede fra sidste år.. Og duften var netop som jeg erindrede den.
  Jeg har ledt på nettet efter en parfumeur for at spørge hvorfor den samme duft er så anderledes fra flaske til flaske, og da jeg kom ind på din side gik det op for mig at der ER 2 forskellige dufte under 01-tallet.
  Jeg troede at det var for sjov at der var forskellige “tegninger” på flasken og havde ikke lagt mærke til at det var 2 forskellige navne.
  Jeg har altid kaldt den Escentric Molecule 01. Nu vil jeg aldrig tage fejl mere og det takker jeg dig for.
  Underligt at det ikke fremgår mere tydeligt at det enten hedder Escentric ELLER Molecule. Men de dufter begge to fantastisk dejligt dog foretrækker jeg nok Molecule 01 for dens friskhed.
  Venlig hilsen
  Melita

  Svar