Kiehl’s: Ultra Facial Cream + Ultra Facial Oil-Free Lotion

Kiehl’s er på ingen måde nærige med deres prøver – man får dem jo nærmest kastet i nakken, når man går igennem Magasin. Da jeg var til skønhedsaften derinde for noget tid tilbage fik jeg en del luksusvareprøver, hvor der var nok til at prøve dem en uges tid. Jeg har brugt to af cremerne indtil videre og nu vil jeg give min erfaring videre til jer :)

Ultra Facial Cream:

Det første jeg lægger mærke til ved et produkt er konsistens og duft. Cremen er let, behagelig og ret lækker. Duften er til gengæld forfærdelig. Jeg fik lidt fornemmelsen af at de hade glemt at putte den i – ikke forstået at den bare ikke dufter af noget, men den lugter dårligt (synes jeg i hvert fald).

Kiehl’s mener at den skulle være en super god vinter creme og at den blev brugt flittigt på en Grønlandsekspedition, men det forstår jeg ikke. Jeg synes på ingen måde den giver nok til min hud lige for tiden og jeg skulle da mene at en “Grønlandscreme” skulle kunne klare en oktober/november måned i Danmark. Kulden bed i kinderne og min pande er tør som aldrig før. Hvis de havde solgt den som en sommercreme til kombineret hud, så kunne de sagtens få min stemme – men ikke som vintercreme til tør hud.

På ingrediens listen finder man en masse gode ting, som for eksempel avokado olie, squalene og abrikoskerne olie. På den anden side har vi så glycerin (som kan irritere huden) og parabener (hvis man ikke er til den slags).

Den koster 425 kroner for 125 ml, hvilket er meget creme for få penge. Til gengæld får du også kun hvad du betaler for.

Ultra Facial Oil-Free Lotion:

Denne her brugte jeg ikke engang op. Jeg synes den var intet mindre end forfædelig. De tre første ingredienser på listen (og dermed også det som der er mest af i cremen), er vand, glycerin og alkohol. FAIL! Når man tager den på er man overhovedet heller ikke i tvivl om at der er alkohol i. Synes det næsten føltes som at smøre ansigtet ind i tandpasta – det er stærkt, det svider og det føles bare forkert.

Den kom på to gange og gjorde INTET godt for min hud, mit velvære eller noget som helst andet. Der findes så mange gode cremer til kombineret/fedtet hud, så der er ingen grund til at straffe sit stakkels ansigt med denne her.

Den koster 230 kroner for 75 ml og det synes jeg absolut ikke den er værd.

Så for at opsummere: Ultra Facial Cream er en udemærket budget creme til kombineret/lidt tør hud i sommerperioden og Ultra Facial Oil-Free Lotion skal aldrig bruges af nogen som helst.

Har i nogen erfaringer med de to cremer?

 

 1. Kamilla

  Jeg har brugt nogle af kiehl’s produkter også, jeg fik også først en prøve af Ultra Facial Cream ( ikke den på tube dog), den gjorde ikke noget dumt for mig, men tilgængæld overhoved heller ikke noget godt – og man kunne sagtens mærke at der ikke var særlig meget fugtighed i den. Jeg brugte tilgengæld en federe dagcream fra dem som jeg var glad for, men kun til sommerbrug!

  Dog kan jeg varm anbefale deres shampoo/balsam’er de er uden sulfater og er rigtig lækre.. dog lidt dyre..men jeg har været meget glad for dem!

  Svar
  • EvaK

   Jeg blev faktisk også lidt skuffet, for har hørt mange gode ting om det. Så var ret overrasket over at det endte med at jeg fik udsat min hud for den værste creme nogensinde.
   Tror jeg skal prøve deres bodylotion for den har jeg KUN hørt godt om :)

   Svar