Læser-anmeldelse // Nivea 28 Day Challenge

De sidste fire uger har min søde veninde og læser af bloggen, Kamilla, testet de fire produkter fra Niveas nye Sensitive serie. Grunden til jeg har valgt lige præcis hende er fordi hun har ekstremt tør og sart hud, særligt på kinderne – derfor er hun en meget bedre testperson end jeg selv og i skal jo have den bedste anmeldelse muligt. Jeg overlader hermed ordet til Kamilla:

Dag 1:
Jeg beslutter mig at starte med at bruge rensevanden, da det er den folderen reklamerer mest for. Rensevanden fjerner min hudmakeup – men jeg har ikke prøvet den til øjenmakeup. Produktet virker opfriskende og ikke udtørrende. Natcremen har en dejlig konsistens, den virker fed men trænger hurtigt ind, og min hud føles ikke stram efter brug.

Dag 2: 
Om morgenen bruger jeg igen rensevanden, og vatrondellen bliver skræmmende beskidt – så det er vel et tegn på at rensevanden faktisk virker. Dagcremen er igen dejlig i konsistensen, virker fugtgivende og trænger ret hurtigt ind i huden, jeg er her et par timer efter brug, dog stadig lidt tør i huden – især på kinderne.

Dag  9:
Jeg er ikke slået ud efter jeg er begyndt at bruge produkterne, hvilket jeg ofte oplever ved skift af mærke og jeg er egentligt også ret tilfreds med hvor meget fugt cremerne giver mig. Jeg har meget tør hud, så det er desværre sjældent at jeg finder produkter der giver mig nok fugt. I forhold til at det er et ”drugstore” produkt så kan jeg kun være tilfreds.  Jeg kan endnu ikke se at min hud ser pænere ud, og jeg er stadig ret rød på min ene kind.

Efter 14 dage
Her begyndte jeg at bruge Rensemælken, som renseprodukt i stedet for Rensevanden. Dette produkt var lidt ”ligegyldigt” i min optik.  Det har en neutral luft og fin i konsistensen, men den renser ikke ligeså godt som rensevandet. Min hud føles ikke helt ren efter jeg bruger rensemælken, og  jeg har behov for at rense efter, hvilket jeg så har gjort med rensevandet.

Efter 28 dage/Konklusion

Produkterne ”lover” at de i løbet af 28 dage vil berolige sensitiv hud og reducere rødme, stramhed og tørhed.  Jeg vil lige gennemgå de 4 produkter individuelt, og bagefter samlet vurdere om de har beroliget min hud, og reduceret tegnene på stramhed, tørhed og rødme.

Sensitive Cleansing Milk (34,95 kroner) (produktet skal rense dybt og fjerne makeup (også mascara) og fugte huden)

• Vurdering: Produktet udtørrer ikke min hud efter brug, men produktet renser ikke dybt efter min mening, jeg har stadig makeuprester på huden efter brug. Jeg bruger en vandfast mascara og denne fjerner den intet af, men det forventede jeg heller ikke.

Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water (34,95 kroner) (renser mildt men effektivt, fjerner makeup og fugter på én gang) 

• Dette produkt har faktisk fungeret rigtig godt for mig, det fjerner alle makeup rester uden at udtørre min hud. Igen har jeg ikke kunne fjerne vandfast mascara med dette produkt, men det lover det heller ikke.

Sensitive Day Cream SPF 15 (59,95 kroner) (reducerer aktivt de tre vigtigste tegn på sensitiv hud: rødme, tørhed og stram hud. Den reducere disse tegn synligt og giver intensiv fugt)

• Denne dagcreme er god. Den lindrer huden mod at føles stram, og giver også en tilfredsstillende omgang fugt, dog desværre ikke helt nok til min meget tørre hud. Jeg vil ikke mene at den synligt reducere rødmen i min hud.

Sensitive Night Cream (59,95 kr) (denne natcreme lover at kunne det samme som dagcremen, dog understøtter den også hudens regenereringsproces og efterlader den med en afslappet følelse om morgenen) 

• Denne natcreme gør faktisk alt det den lover at kunne. Den fugter intensivt, og jeg har også følt mig gennemfugtet dagen efter. Den trænger hurtigt ind i huden og beroliger og lindre følelsen af stramhed og tørhed. Igen har jeg ikke set synlige forbedringer i min rødhed.

Jeg syntes faktisk at produkterne virker godt sammen, og jeg har ikke følt mig stram i huden imens jeg har brugt disse produkter. Rødmen i min hud, har desværre ikke ændret sig drastisk – men den er blevet holdt nede. Min hud har generelt følt sig gennemfugtet, med undtagelse af min højre kind som af en eller anden grund bare altid er rigtig rigtig tør, men min tørheds fornemmelse på min kind er blevet holdt nede.

nivea

Generelt er jeg tilfreds med serien, og syntes faktisk produkterne gør et godt stykke arbejde – med undtagelse af rensemælken som jeg nok aldrig bliver kæmpe fan af.  Produkterne har holdt deres ord på at reducere tørhed og stramhed i huden – men rødmen er jeg nu stadig plaget af. Jeg vil fortsætte med at bruge rensevanden og natcremen  i min hudplejerutine. Lige for tiden har min hud dog brug for lidt mere fugt i dagtimerne, men som en sommer dagcreme ville Nivea dagcremen ikke være et dårligt bud.

 1. Louise

  Er det muligt man kan få at vide hvad hun brugt før og hvad der har virket for hende? Min hud ligner fuldstændig hendes og jeg har de samme problemer stamhed, rødme og tørhed. Min hud skriger på fugt og der er bare intet der har virket endnu.

  Svar
 2. Kamilla

  Hej Louise.
  Velkommen i tørheds-klubben :D Selvfølgelig vil jeg gerne fortælle om hvad der virker for mig. Jeg har, ligesom dig, været igennem alverdens produkter – og begyndte nok først helt at forstå, hvor tør min hud egenligt er, da Eva begyndte at tage “hånd” om min hudpleje.

  Jeg har meget meget tør hud om vinteren, og her har det været svært for mig at finde en creme der gav mig nok fugt, derfor har jeg været stor fan af, at bruge mandelolie indenunder cremen – især om natten hvor man ikke lige skal have makeup ovenpå. De cremer der har virket godt for mig de sidste par vintre har været Jurlique Replenishing Day Care Creme, men i år var den ikke nok, men så har jeg haft held med at bruge Beaute Pacifique Soyeuse Hydrantante Peaux Seches. Om sommeren er mig go-to creme Jurlique Calendula Creme – den har jeg virkelig været glad for, den dufter dejligt og er fed, men tørre hurtigt ind.Og i år ville jeg nok også ha købt den, men nu har jeg jo fået Nivea dagcremen, som jeg vil bruge i år:) Et andet produkt jeg lige kan nævne, som jeg har været rigtig glad for, er en afrensnings olie fra Sephora (Sephora Surpreme Cleasing Oil). Jeg kan rigtig godt lide, at det føles dejlig fugtgivende og så renser den her olie fra Sephora ALT min makeup af – selv den mest vandfaste.

  Generelt vil jeg sige at det er vigtigt, for mig, at huske at skubbe/exfoliere min hud 1-2 gange om ugen, for at få alt den døde hud væk og så bruger jeg en god fugtighedsmaske – det kan virkelig gøre underværker. Og så brug et serum eller en olie under din crem når din tørhed er aller værst – det kan lige give den ekstra smule fugt der gør forskellen.. Og til sidst brug en solcreme i ansigtet UANSET hvad – hver dag om sommeren, vi starte piger skal ikke blive mere røde end vi i forvejen er ;)

  Hvis du vil ha uddybet noget – så sig endelig til!
  -Kamilla

  Svar