Sommerens favoritter

Det er nu efterår og der er ingen vej tilbage, men jeg har stadig tilgode at tage et kig på nogle af de skønhedslækkerier jeg har haft mest glæde af i løbet af denne (alt for korte) sommer.

Photobucket
Fra venstre: Balans fra Själ, Mineral Källe fra Själ, Wash & Mask fra Clearasil og Ultra Hydrating Fluid fra Sampar

Balans og Mineral Källe fra Själ har været et af de større luksuskøb denne sommer, for jeg synes ikke man behøver at bruge næsten 1000 kroner på sådan et par. Når det så er sagt, er der virkelig den slags luksus som kan mærkes. Både min hud og mine sanser har elsket og set frem til hver afrensning. Jeg kunne sagtens finde på at kaste pengene efter dem igen, men det må nok vente til det er tid til julegaver ;) I den totalt modsatte ende har vi Clearasils Wash & Mask. Den har ikke samme wauw-faktor som Själ, men den gør det fantastisk og til en meget billigere penge. Jeg har haft brugt den både til afrensning og til at bruge lokalt på urenheder – den har været en vinder til begge opgaver. Ultra Hydrating Fluid fra Sampar brugte jeg i første omgang sammen med natmasken af samme mærke og det var jeg ikke super imponeret over den, men nu har jeg brugt den sommeren over alene og det har den været genial til. Den er let, trænger hurtigt ind og giver masser af fugt. Jeg kunne sagtens finde på at bruge den igen til næste sommer.

Photobucket
Fra venstre: Body Intensive fra BioEffect, OI/OIL Absolute Beautifying Potion fra Davines, The Multiple i farven Palm Beach fra NARS og Sun Beam fra Benefit.

Jeg elsker alle produkterne fra BioEffect og Body Intensive er ingen undtagelse. Der gik kun omkring to uger før jeg kunne se forbedringer – huden var mere frisk, udglattet og meget mindre tør. Olien fra Davines købte jeg hos min frisør for en 6 ugers tid siden og jeg har virkelig været glad for den. Det kan jo godt være svært at slå MoroccanOil af pinden, men jeg synes faktisk OI/OIL gør det ret godt. Jeg er vild med at den er en del lettere og at den ikke dufter af ligeså kraftigt som den anden. Min Palm Beach Multiple er blevet skambrugt hele sommeren igennem – den har været den perfekte “jeg-har-kun-5-minutter-til-at-lægge-makeup-men-jeg-vil-stadig-gerne-ligne-en-overskudsagtig-person-som-har-haft-hele-morgenen-til-at-hygge-på-badeværelset” løsning. Lidt på kinderne og lidt på øjenlågene, så er man klar. Sun Beam har jeg brugt stort set hver eneste dag siden jeg købte den i New York og jeg synes den er den perfekte highlighter. Den er nem at arbejde med og tone ud, den ser smuk ud på alle og så kan man bruge til maaange forskellige ting. Sammen med min Palm Beach Multiple har den virkelig reddet mange travle morgener.

Photobucket
Fra venstre: POREfessional fra Benefit, HD Foundation fra Make Up For Ever og Pout Paint fra Sleek Makeup.

Selvom jeg kun liiiige nåede at få POREfessional inden sommeren var slut, skal den alligevel med. Det er nemlig den bedste primer jeg har haft fingrene i – den holder hvad den lover. Mindre synlige porer og fin, lækker og udglattet hud som er helt klar til at lægge en fejlfri makeup. En af de ting som gøre den lige dét bedre end de andre jeg har haft er, at når den kommer på bliver den ikke “fedtet” – i stedet får den et pudder-ish finish som er super lækkert. HD Foundation har jeg efterhånden nævnt et par gange og det er der god grund til, for det er helt klart den bedste jeg har ejet. Jeg har stået adskillige morgener og ærget mig over en hud som ikke har været i tiptop form og vupti, så har HD klaret ærterne – man behøver ikke engang at bruge særlig meget, et enkelt pump er nok. Et andet produkt hvor man får masser for pengene, er Sleeks Pout Paint. Det er en krydsning mellem en lipgloss og en læbestift – blødheden, shine og plejen fra en gloss og pigmentering og holdbarhed fra en læbestift. Det er muligvis et af de mest pigmenterede produkter jeg nogensinde har prøvet og en enkelt dråber er nok til hele herligheden.

Photobucket
Med uret: Mineralize Blush i farven Stratus fra MAC, Blush i farven Sunrise fra Sleek Makeup, Waterproof Eyebrow Corrector fra Make Up For Ever, Brush 263 fra MAC og Eyes Stickers.

Stratus fra MAC har jeg brugt lidt i perioder for den er ret kraftig og rødlig og derfor synes jeg den er bedst til en bestemt type makeup, men den er virkelig fin og jeg elsker det gyldne touch. Sunrise fra Sleek er derimod en sikker vinder hver eneste gang, men den er også mere afdæmpet og ikke særlig egnet til aftenbrug. Kombinationen af de to (ikke samtidig, hehe) er perfekt og jeg er hoppet frem og tilbage i mellem dem siden de blev købt. Eyebrow Corrector er også en vinder og det er et af de produkter jeg bare ved jeg kommer til at købe igen og igen. Den gør det til en leg at få de perfekte bryn og den er både god til at farve eksisterende hår, fylde ud og rette til. Pensel #263 fra MAC gør Eyebrow Corrector endnu lettere at have med at gøre og den er også fantastisk til gel liners – winged liner er væsentlig lettere at lave med dette lille vidunder. Eyes Stickers er til dem som enten ikke føler sig sikre nok på hånden til at lave en winged liner eller dem som har for travlt til at den ikke sidder i skabet i første hug. Klistermærkerne er supernemme at lægge på og de holder hele dagen – de kan endda klare en lur på sofaen ;)

Photobucket

Fra venstre: Morning Rose, Deligt og Attraction fra Chanel, Picnic In The Park og My Favorite Jeans fra Sephora og den sorte caviar manicure fra Ciaté.

Det har virkelig stået sløjt til med lakkerne her over sommeren. Jeg synes virkelig ikke der har været særlig mange gode i år, jeg har derfor kørt meget rundt i de samme og endda fundet Morning Rose fra sidste år frem. Jeg har haft Både Delight og Attraction på ret mange gange siden jeg købte dem og inden da brugte jeg de to fra Sephora. Caviar manicure har jeg brugt et par gange til festlige lejligheder og jeg æææælsker det.

Det var så det skønhedshejs som har gjort min sommer lidt sjovere, men vil meget gerne høre hvis i har noget at tilføje? :)

  1. Nanna

    Super indlæg

    Svar