Forårs favoritter 2012

Der har været virkelig mange lækre sager her over foråret, så det har faktisk været en længere proces at få skåret favoritterne ned til en overskuelig bunke. Der har sjovt nok i denne sæson været meget mere makeup og neglelak end hudpleje – det plejer ellers at være omvendt.
Photobucket
Jeg har virkelig fået fyret den af med læbestifterne det sidste stykke tid og har derfor også anskaffet mig en del nye af slagsen. Heldigvis har de (næsten) alle sammen været fantastiske køb og jeg har allerede skambrugt mange af dem. Specielt Pillow Talk (min perfekte nude) og Scan-Delicious (som ikke er med på billedet fordi den er forsvundet fra sin sædvanlige plads, snøft) ligger mit makeup-hjerte meget nært – ville ønske jeg havde købt to af hver. Ruby Woo er den perfekte matte røde læbestift og Quick Sizzle elsker jeg når der skal være knald på. Nicki Minaj læbestiften var lidt et sats, for jeg har aldrig synes de meget lyse farver har været særligt gode til mig. Det skulle heldigvis vise sig at være usandt og den har været brugt en del gange efterhånden. Tromborgs Bellatrix er en rød/orange mat læbestift som både ser smuk ud når den er helt dækkende, når den bruges til at give en let kulør og med et lag gloss ovenpå.
Photobucket
Plasma 27 har jeg endnu ikke skrevet om, men det er en fantastisk maske og jeg lover i nok skal høre meget mere om den snart. En anden maske som har vundet mit hjerte er Triple Oxygen Instant Energizing Mask fra Bliss – et sandt vidunder. Efter fem minutter er huden fugtet igennem og har en fantastisk glød som holder i et par dage. Fabulous Foaming Face Wash fra Bliss er også blevet en kær ven og den har også fået mig  over min skræk for skummende renseprodukter. Jeg elsker at den har de blide exfolierende korn i, så jeg kan nøjes med at bruge vanlig peeling bare en gang i mellem. Lancômes øjenmakeupfjerner er jo egentlig ikke en nyhed, men jeg har lige genfundet den så jeg synes den fortjener at komme med – særligt når jeg bruger den hver aften.
PhotobucketForåret har også stået i mascaraens tegn, for jeg har fået/købt intet mindre en seks af slagsen – nogle gode og nogle forfærdelige. Disse tre har alle fundet vej til min makeuppung og det er alle tre nogle jeg kunne finde på at købe igen. Doll Eyes er god til masser af længde, Colossal Cat Eyes er også god til længde og lidt volume og Outrageous Volume er virkelig god til… ja hehe, masser af volume ;)
Photobucket
I som følger fast med herinde ved at jeg for ikke længe siden købte MANGE Essie lakker hjem og derfor er det, på nær en enkelt Dior, kun Essie som er med i favoritterne. Selvfølgelig også fordi det er nogle super smukke farver :D Waterlily er så smuk, så smuk. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af den friske grønne farve. Fondola Gondola har jeg allerede haft på flere gange og jeg elsker den farve.Turquoise & Caicos har også fundet vej til mine hænder et par gange og det samme med Navigate Her – den lækre pistaciegrønne. Play Date har jeg kun brugt en enkelt gang, men det er den eneste lak som kommer med mig til New York og det må være et kvalitetsstempel i sig selv. On The Beach sporter jeg i skrivende stund på mine fødder og har flere gange haft den på fingrerne. Mermaid’s Dream er min top favorit – jeg ELSKER den og den ligger i toppen af min all time favoritter.
Photobucket
Mit første Make Up For Ever køb blev en blush fra deres HD serie – en dejlig cremet en af slagsen. Den er i en dejlig praktisk pumpeflaske, godt pigmenteret og så er den virkelig nem at arbejde med. Sephoras lakfjerner har jeg himlet op om tidligere, men nu har jeg også fået prøvet deres primer. Når man tænker på den kun koster 95 kroner, så er den fantastisk. Den gør jobbet godt, men synes stadig der er en lille smule skøjtebane over den så man skal virkelig passe på man ikke bruger for meget. Da jeg var til Youngblood event fik jeg blandt andet en blush og en lipgloss, men fik aldrig skrevet noget om dem (ups). Blushen er en cremet af slagsen, men det er som om den får et pudder finish efter lidt tid og det kan jeg rigtig godt lide. Den er også ret nem at bygge op til den ønskede intensitet. Glossen holder virkelig godt og er god til både diskret shine og til et jelly-agtigt look.
Photobucket
Showergelen og Body Butteren fra Bliss har jeg brugt lige siden jeg modtog dem, det er virkelig en fornøjelse at have de to med i bad – friskt og lækkert. Granatæble olien fra Matas har jeg også stadig gang i og den er virkelig et fund til prisen. Uniq One hårkuren er jeg også stadig på, så min MoroccanOil er røget lidt længere tilbage i rækkerne.