Månedens favoritter // Januar 2013

På det seneste har jeg haft en rimelig fast hudplejerutine og derfor er der også kun ét nyt produkt til huden (det er så til gengæld også et fantastisk et af slagsen), men der er nogle skønne makeupsager som har vundet mit hjerte i løbet af vinteren og dem skal i selvfølgelig høre lidt om.

POREfessional fra Benefit

Primeren POREfessional er jo ikke noget nyt produkt og den var faktisk også med som favorit i sommers, men den får lov at komme med igen fordi jeg har brugt den lidt anderledes denne gang. I januar har jeg ikke brugt foundation fordi yndlingen HD fra Make Up For Ever har været udsolgt og jeg blev derfor nød til at være lidt kreativ. Et fint lag af POREfessional i panden, på næsen og hagen + et lag semi-transperant pudder har faktisk kunne redde situationen ganske glimrende. Primeren dækker ikke som sådan, men den giver en fin og glat hud som ikke kræver det store efterarbejde.

Rouge Noir fra Chanel

Endnu en gammel sag, men stadig en favorit. Jeg har kun brugt tre lakker i januar, Malice, Suspicious og Rouge Noir – sidstnævnte har jeg haft på flere gange i træk og derfor kan vi vidst ikke komme udenom den. Denne vampede røde lak går man aldrig galt i byen med.

Själ Saphir Concentrate

Denne nyhed fra Själ har intet mindre end reddet min vinter. 3-4 dråber af denne olie under min dagcreme har sørget for at ikke engang de koldeste dage har bidt i kinderne. Saphir Concentrate fedter ikke til og trænger hurtigt ind, men efterlader stadig en mærkbar hinde som sørger for at huden er fugtet hele dagen og aftenen med. Udover at give masser af fugt og beskyttelse, beroliger den huden (hvilket der også har været meget behov for i minusgraderne) og beskytter mod forurening.

Super Supreme Body Butter fra Sephora

Man skal aldrig gå ned på body butter og det gør man så sandelig heller ikke med denne balje af creme fra Sephora. Den er meget mild i duften (så den kommer ikke i karambolage med min parfume) og så er den virkelig drøj. Super Supreme Body Butter er et virkelig godt køb til alle som har tør hud og som ikke vil have noget som fedter alt for meget.

Jous Contraste i Plum Attraction fra Chanel

Blushen fra Chanel var lidt et impulskøb jeg gjorde mig i Magasin, da der var 30% på en håndfuld af deres makeup. Den er fra deres 2010 efterårskollektion, men dengang bed jeg (desværre) ikke rigtig mærke i den. Selvom det er en mørk farve, så gør kvaliteten at den er nem at bygge op og derved ikke risikere at få “fartstriber”. Plum Attraction passer virkelig godt til alle bærfarvede læbestifter og ved sparsomt brug får man naturlige friske kinder.

Waterproof Eye Makeup Remover fra Sephora

Øjenmakeupfjerneren fra Sephora minder utrolig meget om Lancômes Bi-facil, den koster bare en brøkdel af Lancômes. Den fjerner al makeup uden problemer, fedter ikke alt for meget og så er den også eminent til at aftage læbestift (de matte af slagsen kan nogle gange være svære at få gjort kål på). Jeg tror godt jeg tør sige at jeg aldrig kommer til at smide penge efter den dyre udgave igen.

Dramatic Encounter lipstick fra MAC

Jeg købte tre ting fra MACs Glamour Daze kollektion og alle tre er blevet favoritter. Dramatic Encounter er en meget mørk vinrød med amplified finish. Holdbarheden er udemærket, men den skal have et touch-up eller to i løbet af en dag. Selvom det er er virkelig intens farve, så synes jeg stadig den er brugbar for de fleste – bare man skruer lidt ned for øjenene og lader læbestiften gøre arbejdet.

Bronzing Powder fra Sephora

Endnu en Sephora sag har fundet vej til favoritterne. Denne bronzer er intet mindre end fantastisk, for den er utrolig nem at arbejde med og kan nemt tones ud hvis man ved et uheld har været lidt for gavmild. Kombineret med MACs nummer 138 pensel er det særligt let at arbejde omkring kindbenene.

MAC Brush No. 239

Hvis man kun måtte eje en enkelt pensel til øjenskygge, så ville jeg vælge denne. Nummer 239 kan både bruges til påføring på hele øjenlåget, kontur i globelinien, blending og ved nederste vippekant. Det er min go-to pensel når det skal gå lidt hurtigt og jeg ikke kan overskue at fedte rundt med tusind forskellige ting.

Har i nogle favoritter at tilføje?

 1. Regitze Løkke

  Virkelig fint indlæg og rigtig fine produkter også :)
  http://www.regitzeløkke.dk

  Svar
 2. Annette

  Tak, Eva! Du har været savnet og så lægger du ud med en favoritliste:)) jubi!

  Svar