Årets bedste neglelakker (2014)

At finde de 12 bedste neglelakker fra 2014 er nok den hårdeste opgave jeg længe har været sat på. Det var hjerteskærende at vælge nogle (eller rettere de fleste) af mine babies fra, men det skulle gøres for vi bliver jo nød til at vide hvilke lakker vi lige skal nå at tilføje samlingen her på falderebet. Nå, men lad os bare komme til sagen. Her er de 12 bedste neglelakker fra 2014 i vilkårlig rækkefølge:

Chanel Sweet Lilac (se den på her)
Sjovt nok var det faktisk denne farve jeg overvejede at skippe da jeg først så billederne af Chanels forårskollektion, men det er jeg vanvittigt glad for jeg ikke gjorde. Det er for mig den mest perfekte sarte lilla lak fordi den ikke er så lys at den bliver neutral. Smuk sommerlak til både hænder og fødder.

Vinylux Fine Vermillion (se den på her)
Vinylux har virkelig imponeret mig med deres limited edition kollektioner i år. Jeg craver stadig deres Open Road forårskollektion og både sommer- og efterårskollektionen var genialt sammensat efter min mening. Dog var der to farver fra efterårskollektionen Modern Folklore som virkelig gjorde et indtryk på mig og det var blandt andet denne tæt på perfekte shimmerbombe i brændtorange.

Dior Sailor (se den på her)
Selve farven på denne lak er jo egentlig set før, men jeg kan ikke komme udenom at kombinationen af den perfekte pensel, høj pigmentering og den flotteste koboltblå farve må give en plads på denne liste. Sailor er en af den type farver du bare ikke kan få øjnene fra og så er den utrolig nem at lægge pænt.

Depend Nr. 426 (se den på her)
Denne skønhed fra Depends efterårskollektion kunne jeg ikke undgå at tage med. Det er en smuk smaragdgrøn med fantastisk meget shimmer i. Jeg prøvede at tage så mange billeder af den, men den skal altså ses på i virkeligheden for ingen af dem gjorde den retfærdighed.

L’Oréal Color Riche Totally D’Accord (se den på her)
Hele teksturkollektionen Dark Sides Of Gray fra L’Oréal var ret interessant og flere af lakkerne blev hurtigt favoritter, men der er én af dem som lige er en tand mere spændende end de andre. Det er denne grågrønne, liquid sand-ish lak med spiky effect som er super festlig, men samtidig nedtonet nok til at passe til ethvert outfit.

Chanel Atmosphére (se den på her)
Det skønne ved denne lak er, at den både kan bruges alene eller som top coat på en anden farve og uanset hvad er den smuk. Man kan næsten få den til at dække helt med bare to lag, hvor den har et smuk farvespil med lilla, lyserød og blå. Faktisk var den også den eneste af de tre efterårslakker fra Chanel jeg opfordrede til at smide penge efter da jeg først anmeldte dem.

OPI Where Did Suzi’s Man-go? (se den på her)
Dette var den første lak jeg købte fra OPI i år og sikke et køb det var. Jeg tror ikke jeg kommer tættere på den perfekte orange end det her. Navnet passer også helt perfekt, for den ser lækker og saftig ud – man har næsten lyst til at spise den. Købte senere flere fra Brazil kollektionen, men denne har hele tiden været favoritten.

Depend Nr. 419 (se den på her)
Hovedårsagen til at denne Depend lak er med på listen, er faktisk fordi den til forveksling ligner én af min all time favoritter: Taboo fra Chanel. Faktisk ligger de så tæt på hinanden at jeg har svært ved at se hvem er hvem når de begge er på neglene. Så hvis nogle af jer ikke har Taboo i samlingen eller bare mangler et billigere alternativ, så er det altså denne lak i skal gå efter.

Vinylux Crimson Sash (se den på her)
Endnu en smuk sag fra Modern Folklore kollektionen kom med på listen. Det var altså ikke muligt at ignorere det faktum at denne dybe røde shimmer lak, er noget af det lækreste mine negle har været iklædt i år. Den er klassisk uden at blive kedelig og det er et stort plus i min bog.

Essie Ruffles & Feathers (se den på her)
Igen har vi én af den type farver der gør at man helt kan miste koncentrationen og bare sidde og stirre på sine negle dagen lang. Jeg troede egentlig ikke jeg var så meget til grønne lakker, men denne her gør altså noget for mig. Den vil helt sikkert blive hevet frem igen og igen.

OPI You Are So Outta Lime! (se den på her)
Desværre kom OPIs Neon kollektion aldrig til Danmark, men jeg havde en rar ven som købte hele herligheden med hjem fra USA og det fortryder jeg bestemt ikke jeg investerede i. Selvom kollektionen skuffede lidt på grund af manglende neon, så var det nogle smukke sommerfarver. Særligt denne grønne skønhed vandt mit lakhjerte. Blandt andet fordi det var den eneste hvor jeg ikke kunne finde noget der mindede om. Det er en unik grøn som er lidt besværlig at lægge, men er det hele værd.

Christian Louboutin Rouge Louboutin (se den på her)
Denne må uden tvivl være den mest omdiskuterede og hypede lak i 2014, så selvfølgelig skal den med på listen. Selvom farven på ingen måde er unik, så er oplevelsen det helt sikkert. Den står som den eneste lak fremme på hylden så jeg kan nyde den smukke flakon og INGEN gæster i vores hjem har kunnet lade være med at spørge ind til den og betragte den med næsten ligeså stor begejstring som jeg selv.

Boblere: Kerria fra Kure Bazaar, Find Me An Oasis fra Essie og Cerulean Sea fra Vinylux

 1. Chakalacquer

  Det kan man da ikke, man kan da ikke vælge mellem sine børn? ;)
  Når det er sagt, så kan jeg godt godkende dine valg, de er bare flotte allesammen :)

  Svar
  • EvaK

   Haha, nej det kan man nemlig ikke og det tog mig flere dage at komme frem til en endelig beslutning :D Er glad for du også synes om resultatet :)

   Svar