Christian Louboutin Nail Polish // Rouge Louboutin

Jeg tror Rouge Louboutin vinder prisen for den mest hypede neglelak nogensinde. Den splitter dog vandene, for nogle er den “bare” en rød lak og for andre nærmest den hellige gral inden for lakverdenen. Selvfølgelig blev jeg nød til at eje en, men fik den ikke rigtig købt fordi jeg var højgravid og orkede ikke vralte ind i Louboutin-butikken. Heldigvis huskede min dejlige Cab at jeg ønskede mig den og købte den en tilfældig dag med hjem. Verdens bedste mand, tænker du måske. Ja, det er han. Særligt fordi han troede den kostede 1500 kroner (LOL) og alligevel havde tænkt sig at give mig den. Den koster dog “kun” 335 kroner.

rouge_louboutin_1
Lakken bliver dobbeltposet i en fin gavepose i sort med rød stofhank.
rouge_louboutin_2
Har selvfølgelig gemt begge poser – man er vel samler.
rouge_louboutin_5
Låget er inspireret af kalligrafi-penne og selve indpakningen med boksen om bunden minder om et blækhus.
rogue_louboutin_4
Lakken måler 20,3 centimeter fra bund til top, hvilket er højden på Louboutins højeste hæle – Ballerina Ultima.
rouge_louboutin_6
Penslen er ikke så bred og med flad ende (hihi). Den er god at lægge lakken med, men kunne dog godt have ønsket en lille smule mere bredde på. Til gengæld gør håndtaget at man har et genialt greb på penslen og konsistensen er helt i top. Den tørrer hurtigt og har et flot glossy finish, så det er ikke et must at tage top coat på. Selvom Louboutin praler af holdbarheden, synes jeg ikke den er længere end ved andre brands.
rouge_louboutin_8
Louboutin praler selv af at to lag af deres lakker giver samme dækning som 20 lag af et hvert andet mærke og til det må jeg nok svare nej. Nej, det gør den ikke. Selvom den næsten kan dække med et enkelt lag, så dækker to altså ikke mere end to lag af hvilken som helst anden lak. Faktisk kunne jeg efter to lag holde hånden op mod lyset og se lidt i gennem lakken.
rouge_louboutin_7

 

Er den så de 335 kroner værd? Tja, det kommer nok an på hvem man er. Jeg synes den er alle pengene værd. Det er ikke “bare” en rød lak. Nej, det er den ultimative røde lak. Hele oplevelsen af købet synes jeg også er skøn – de flotte poser, lakkens lækre emballage, den gode kvalitet og det at den er så smuk at have stående fremme. Vil slet ikke afvise at jeg kommer til at eje flere Louboutin lakker – faktisk har jeg allerede mentalt shoppet fire mere.

  1. Eva B

    Superfed anmeldelse! Ærlig på alle punkter. Det er læseguf og giver mig som ikke-kender af branchen et godt udgangspunkt. Fedt & Tak

    Svar
  2. Faith

    Den er bare så flot!
    Er enig i helheds faktor ved køb. Vil se flot ud på enhver make up bord/ hvor end man har sine lækkerier. :)

    Svar
  3. Daniela Fraser

    Tak, for anmeldelsen. Jeg var inde i butikken for at købe selvsamme røde lak, men den var udsolgt :-( Så jeg kom hjem med en NUDE idstede for. Den er SÅ flot at jeg ikke engang har pakket den ud af sin emballage og står på sit “blækhus” ;-) Den står bare smukt og samler støv blandt mine parfumeflakoner, som den falder godt ind med.
    Jeg tænker at den røde lak SKAL ejes, hvis man har et (eller flere??!) par Louboutin sko, for når sålerne er ridsede/slidte, så kan man jo liige male de røde såler lidt friske op igen ;-D

    Svar
    • EvaK

      Der var også kun fire tilbage da jeg fik min, så det er gået stærkt. Nu ejer jeg ikke et par Louboutins, men det er en super god ide. Det er da helt sikkert derfor man skal have den :D

      Svar