Depend 7Day Hybrid Polish

7Day Hybrid Polish tages på som en almindelig neglelak, men giver følelsen af en gellak og en længere holdbarhed. Lakkerne behøver ingen UV-lampe og hærder i sol- eller lampelys. Alle farverne er udstyret med en lille cirkel som indikerer dækkeevnen (om lakken er gennemsigtig, halv- eller fuldtdækkende), så man ikke bliver snydt af hvordan den ser ud i flasken. Lige nu findes der 39 forskellige farver at vælge i mellem hvilket ikke er så meget, men der er noget for enhver smag – der endda en ret fin glitter som jeg nok skal vise frem også. Til min test af det nye system har jeg brugt farve nummer 7009 også kaldet Mixed Berries.

depend_7day_lak_3

Påføring 
7Day lakeringen har fire trin. Først renser man neglene med Cleanseren, efterfulgt af et lag base coat, 2 lag farve og 2 lag top coat. Ud over at top coaten bruges to gange er der ikke noget anderledes her, end ved min normale lakering. Jeg var meget begejstret for konsistensen af Mixed Berries. Den var rigtig god at arbejde med. Til gengæld synes jeg ikke den dækkede 100% som lovet. Jeg brugte et tyndt og et mellem lag, hvilket plejer at være nok, men det var det ikke her. Farven havde helt sikkert set pænere ud med et tredje lag – eller et meget tykt andet lag.

Ved det første lag top coat gjorde jeg mig meget umage for at forsegle tipperne, det kan jeg nemlig huske fra Vinylux lakkerne at det har en afgørende betydning for holdbarheden. Så først et lag henover neglepladen, bagefter et tyndt lag på den yderste tip og til sidst et lag mere på neglepladen for at jævne ud. Lakeringen ser rigtig lækker ud, meget glossy – Cab sagde at mine negle lignede glas. Effekten aftager dog efter et par dage, men er stadig flot. 7Day lakkerne hærder ret hurtigt (10-15 minutter), så selv utålmodige sjæle risikerer ikke at ødelægge lakeringen inden den er færdig.

depend_7day_lak_4

Holdbarhed
Min plan var egentlig at tage et billede hver dag, men der skete simpelthen så lidt med lakken at det gad jeg ikke. Jeg havde desværre inden jeg tog 7Day på knækket neglen på min langefinger lidt og selvom hybrid lakken faktisk holdte ret godt sammen på det, endte det alligevel med at den knækkede helt. Det er derfor den har det lidt sløjt på billedet. Det var faktisk den værste skade lakeringen havde efter de 7 dage. Der var en lille bitte smule slitage på tipperne og selvklart en udgroning, men ellers intet. Hvis ikke det var på grund af udgroningen, kunne jeg have givet den et lag top coat igen og taget 7 dage mere tror jeg.

depend_7day_lak_6 depend_7day_lak_5

Aftagning
Jeg prøvede både at tage 7Day lakken af med Sephoras Express Nail Polish Remover, Depends grønne Dip-In lakfjerner og en almindelig lakfjerner, alle kunne fjerne lakken fint. Når man tænker på hvor holdbar lakken var, synes jeg den var overraskende let at tage af igen. Der var heller ingen misfarvninger på neglene selvom jeg havde testet med en mørk bærfarve, så base coaten har gjort sit job godt. Neglene føltes en smule tørre, men det krævede bare et par lag olie og så var de gode igen.

depend_7day_lak_2

Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse med 7Day lakkerne. Jeg synes farverne er en smule dyre i forhold til hvad vi er vant til fra Depend (de er faktisk også en smule dyrere en Vinylux, hvis man kigger på ml prisen), men kvaliteten af lakken taget i betragtning synes jeg det er fair. Penslerne er gode, lakken er nem at lægge, de har et skønt glossy finish og de holder virkelig godt. Eneste minus var at lakken ikke dækkede med de to lag og det ekstra lag top coat, men det synes jeg er i småtingsafdelingen.

Depend 7Day Startkit med Cleanser, Base Coat og Top Coat koster 99 kroner og lakkerne (5 ml) koster 49 kroner stykket. Alle produkterne kan findes i Matas her og her.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.