31 sheet masker på 31 dage (del 2)

Endnu seks dage er gået og det er tid til at tage et kig på næste runde af sheet masker fra min udfordring (du kan læse første del her). Jeg er egentlig lidt stolt af mig selv, for jeg har ikke misset en eneste (endnu…?) og jeg glæder mig faktisk til at hive en ny maske op fra skuffen hver aften. De sidste masker jeg har indkøbt til udfordringen er netop kommet med posten i dag, så jeg er helt overbevist om jeg klarer udfordringen. Hvis du vil smugkigge lidt på maskerne (og de andre ting jeg har købt) og høre en hemmelighed angående en koreansk lancering her i Danmark, kan du se det hele på Snapchat (evak_beautyblog).
banila_co_the_blacks_mask
7. januar: Banila CO The Blacks – Brightening (26 kroner stykket på eBay)
Dette var første gang jeg prøvede en maske fra Banila CO, så jeg var ret spændt. Særligt når min første oplevelse med mærket absolut ikke var en succes. Heldigvis var denne sheet maske en god oplevelse. Der var masser af serum i pakken (sikkert nok til en tur mere), pasformen var god (bortset fra det lille næsestykke, men det er jo ikke deres skyld jeg har en stor næse) og materialet er tyndt og fleksibelt. Fordi The Blacks maskerne alle indeholder kul, har de også en rensende funktion. Derfor er denne maske både rensende og brightening.
Normalt bruger jeg maskerne inden sengetid, men på denne dag skulle jeg i byen og vidste derfor jeg ikke ville få det gjort når jeg kom hjem. Det viste sig at være en superide, for min makeup sad fantastisk og holdte endda hele natten. Efter brug så huden frisk og ensartet ud, og jeg kunne stadig se effekten dagen efter — trods lidt for meget alkohol og for lidt vand.
Jeg vil helt sikkert købe denne maske igen og den skal altid bruges inden makeuppen skal lægges til en aften ude.

etude_house_honey_mask
8. januar: Etude House I Need You Sheet Mask – Honey (25 kroner for tre på eBay)
Jeg har prøvet denne maske før og jeg nævnte den også på min youtube-kanal for nogen tid siden. Der er mange gode ting at sige om Honey masken. Den har en god pasform, sidder godt på huden så man kan tulle rundt mens den virker og effekten varer i adskillige dage. Udover honning indeholder masken også bl.a. gingko biloba og allantoin som virker beroligende og blødgørende.
Duften i masken holder mig dog tilbage, for den har en meget autentisk duft af honning og det kan jeg slet ikke snuppe — jeg hader honning. Derfor er jeg også lidt splittet for jeg kan godt lide at den nærer huden uden at fedte for meget og at den absorberes hurtigt.
Duften er en dealbreaker for mig og jeg kommer ikke til at genkøbe den. Jeg må lede efter en anden med samme effekt, men anden duft.

tony_moly_im_real_wine
9. januar: Tony Moly I’m Real – Wine (27 kroner for tre på eBay)
Ud af de masker jeg har prøvet indtil videre, har denne den dårligste pasform. Alle hullerne i masken er for små og øjnene sidder for tæt. At materialet masken er lavet af, så også er meget stift og usamarbejdsvilligt hjælper ikke situationen. Den havde svært ved at blive siddende på og jeg skulle knap nok blinke med øjnene, forend den slap taget flere steder og var ved at glide af.
Jeg følte jeg kunne se en minimal forskel på min porer efter masken var taget af, men allerede næste morgen var jeg tilbage hvor jeg startede. Det kommer egentlig ikke bag på mig, når jeg kigger på ingredienslisten. Wine masken indeholder nogle gode ting — bl.a. allantoin og grøn te — men de ligger nederst på listen, under al konservering.
Denne maske bliver ikke købt igen, for den klarede sig markant dårligere end de andre sheet masker jeg har prøvet.

sephora_rose_mask_sheet
10. januar: Sephora Rose Face Mask (45 kroner stykket i Sephora)
Dette er den eneste ikke-koreanske sheet maske i udfordringen, så den har jeg været spændt på at se resultatet af. Fordi jeg har rigtig dårlig erfaring med sleep masken fra Sephora (har kun prøvet rose varianten), var jeg en smule ængstelig da denne skulle på. Heldigvis reagerede min hud ikke dårligt på den. Masken dufter dejligt af rose og der er nok serum til at massere både hals og bryst ind, mens masken sidder på. Rose masken havde en god pasform og materialet (som er beskyttet af plast i pakken) var tyndt og stærkt, hvilket gjorde masken nem at styre.
Jeg synes de burde fjerne ordet “ultra” fra beskrivelsen, for den er ganske vist fugtgivende, men ikke ULTRA fugtgivende. Faktisk varede effekten kun natten over og næsten morgen var huden tilbage til start.
Dette bliver ikke et genkøb, eftersom effekten var minimal og kortvarig.

dr_jart_wrinkless_solution
11. januar: Dr. Jart+ Wrinkless Solution (50 kroner stykket i Sephora)
Ligesom Innisfree, har Dr. Jart+ valgt at lave deres hydrogel masker to-delte. Rigtig rart for sådan nogle som mig, der ikke orker at fedte rundt med (og sikkert også tabe) masken inden den kommer på. Jeg tror ikke min maske har haft en behagelig rejse til Danmark, for den var gledet ud af sit beskyttende plast og blevet en smule krøllet. Det kan du også se på billedet, lige omkring mit øje og underlæben. Der gjorde heldigvis ikke den store forskel og masken sad (næsten) perfekt på ansigtet.
Wrinkless masken giver enormt meget fugt — også selvom den sidder på i kort tid — og har både en opstrammende og udglattende effekt på ansigtet. Opstramningen var væk morgenen efter, men huden var stadig fugtmættet, samt glat og fin at se på. Umiddelbart forestiller jeg mig, at det vil give et større udbytte (i forhold til den opstrammende effekt) at bruge den ofte i en periode, men den vil også være supergod at smide på inden et stort event.
Jeg kunne sagtens finde på at købe masken igen, for der var en tydelig forskel på min hud før og efter den var på.

innisfree_catechin_mask
12. januar: Innisfree Skin Clinic Mask – Catechin (30 kroner for to på eBay)
Denne maske har en dobbeltfunktion, hvilket betyder den både virker rensende og opstrammende — to effekter man sjældent ser i samme produkt. Det gør den ideel til de af jer som ønsker anti-age pleje, men også døjer med urenheder af og til. Udover catechin (som er udvundet af grøn te) indeholder masken også niacinamid som er lidt af en superingrediens, da det både hjælper på både urenheder, porestørrelsen, rødme, hyperpigmentering og fine linjer.
Ligesom alle de andre Skin Clinic masker, har denne en perfekt pasform og det gode materiale masken er lavet af, gør det nemt og bekvemt at påføre masken. Huden var fin, frisk og blød efter brug, men morgenen efter kunne jeg godt mærker der manglede lidt på fugtkontoen. Heldigvis havde det ikke nogen indflydelse på resultatet af masken, for huden så stadig sund og pæn ud.
Jeg kommer helt sikkert til at købe denne maske igen, men næste gang vil jeg kombinere den med en fugtgivende natmaske. 

 1. Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg følger spændt med i din januar måned, men hvordan har du det, angående debatten om håndfoldede sheet masker i de arbejdenes egne hjem? Er det noget du har undersøgt med de masker du prøver af?

  Svar
  • EvaK

   Havde overset din kommentar (undskyld!), men du fik heldigvis svar på Instagram ;)

   Svar