31 sheet masker på 31 dage (del 3)

Nu er jeg over halvvejs i min sheet mask udfordring og det er tid til seks nye mini-anmeldelser. I denne omgang har jeg både prøvet en maske der var overraskende god og en der var overraskende dårlig, så det har været en spændende uge. Jeg har også opdaget at jeg faktisk har for mange sheet masker til at få alle med i udfordringen, så jeg bliver nok nødt til at tage en runde mere på et tidspunkt.

too_cool_smart_3d_sheet
13. januar: Too Cool For School Smart Fit 3D Mask (23 kroner stykket på eBay)
At give sheet masken en syning i midten, er en genial ide. Det giver stoffet en 3D effekt og resultatet er den bedste pasform jeg hidtil har prøvet. Point for det. Stoffet er noget tykkere end hvad jeg er vant til, men det fungerede fint og masken var let at påføre. Smart Fit har en lidt kortere virketid end normalt, så den er også velegnet til dig der ikke kan overskue at vente i 20+ minutter. Huden er blød og fugtet efter brug, men masken er ikke bedre eller mere effektiv end nogle af de billigere sheet masker jeg har prøvet. Det er en fin maske med en fantastisk detajle der gør den til en fornøjelse at bruge.
Jeg kunne godt finde på at prøve nogle af de andre varianter, men (bortset fra pasformen) var denne ikke én af mine favoritter.

carezone_doctor_solution
14. januar: Carezone Doctor Solution – Firming & Moisture (42 kroner stykket på eBay)
Det første der slog mig da jeg prøvede denne to-delte hydrogel maske var, at pasformen er elendig. Som du også kan se på billedet flagrer masken ved mit øje, næsen er kun halvt dækket og hullet til munden er alt for bredt. Jeg oplevede også at den nemt slap taget på huden — også selvom jeg forholdte mig i ro. Heldigvis var effekten bedre end pasformen og som den eneste maske (indtil videre i hvert fald) så jeg også en effekt omkring øjnene. Jeg vil nok mene den er mere opstrammende end fugtgivende, så den er mest til dig der ønsker anti-age pleje. Min hud føltes meget fast efter masken havde været på og effekten var der stadig dagen derpå.
Trods den dårlige pasform overvejer jeg alligevel at købe masken igen, fordi resultatet var godt og holdbart.

innisfree_second_skin
15. januar: Innisfree Second Skin Mask – Brightening (32 kroner stykket på eBay)
Denne hydrogel maske er meget tyndere end de andre jeg har prøvet — og kun i ét stykke. Derfor kræver den også en lidt anderledes påføringsteknik. Masken ligger mellem to stykker net, hvor du fjerner det ene og påfører masken sammen med andet. På den måde kan du bedre styre masken og jeg må sige det virker. Det tog kun et øjeblik at få den på og den sad upåklageligt. Umiddelbart efter kunne jeg ikke se den store forskel i forhold til brightness, men huden var fugtet og blød efter brug. Sjovt nok var oplevelsen komplet modsat morgenen efter — huden var lidt tør, men så til gengæld frisk og pæn ud.
Jeg skal helt sikkert prøve flere varianter af denne maske.

skinfood_sheet_mask
16. januar: Skinfood Beauty In A Food Mask Sheet – Coconut (23 kroner for tre på eBay)
Jeg kunne godt fornemme dette var én af de lidt billigere sheet masker. Der var ingen beskyttende plast og stoffet var en tand mere stift. Duften af kokos er meget ægte og på ingen måde kvalm eller ‘for meget’, og det kan jeg rigtig godt lide. Der er meget ekstra serum i pakken, så min hals, bryst og arme fik også en tur. Restproduktet på huden (som jeg synes der var en del af) klappede jeg hurtigt ind og min hud elskede det. Jeg kunne mærke mit ansigt (og arme) var fugtmættet og næret, på en rar og ikke-fedtet måde. Virkelig skønt. Effekten varede endda i flere dage efter, hvilket jeg sjældent synes gør sig gældende for sheet masker.
Ingen tvivl om at disse skal købes hjem i store kvantiteter.

holika_holika_sheet_mask
17. januar: Holika Holika Pure Essence Mask Sheet – Pearl (23 kroner for tre på eBay)
Jeg har intet godt at sige om denne maske. Absolut intet. Stoffet er ekstremt tyndt, hvilket gør det tæt på umuligt at folde masken ud — i hvert fald uden at strække og/eller ødelægge den. Pasformen var forfærdelig og som du også tydeligt kan se på billedet, sad den i folder. Som om det ikke var nok, havde masken heller ingen effekt på min hud. Overhovedet. Min hud havde det præcis ligesom inden masken havde været på. Jeg kunne måske godt finde på at prøve et par af de andre varianter, for at se om det bare er denne som falder i gennem (det sker jo), men det var ingen fornøjelse og spild af 20 minutter af mit liv.
Den bliver bestemt ikke købt igen.

too_cool_egg_cream_mask
18. januar: Too Cool For School Egg Cream Mask – Pore Tightening (39 kroner for to på eBay)
Fordi serummet i denne maske har konsistens (og glathed) som æggehvider, var det en smule vanskeligt at folde den ud. Derfor er det også kløgtigt af dem, at lave masken i et stærkt materiale, så du ikke samtidig skal koncentrere dig om ikke at ødelægge den. Jeg kunne godt mærke at masken virkede, men ikke på en ubehagelig måde — bare effektiv. Normalt er stoffet tæt på tørt, når jeg har brugt sheet masker, men ikke denne. Der var også en del restprodukt på huden, men det blev hurtigt absorberet ved at klappe en smule på huden. Jeg kunne overhovedet ikke se nogen forskel på mine porer (hvilket var lidt skuffende), men til gengæld var huden meget fin og blød.
Jeg tror ikke jeg vil købe denne variant igen, men kommer helt sikkert til at prøve de andre.